کباب کوبیده مرغ (۱)

مواد اولیه :

جعفرى ساطورى شده ٣ تا ۴ قاشق غذا خورى
فلفل دلمه اى ١/٢ فلفل
پیاز متوسط ١ عدد
سینه مرغ کامل ١ قطعه
زعفران  دم کرده ٢ قاشق غذا خورى
کره ١٠٠گرم(آب شده)
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

 

96--cookingpabi-آشپزی-و-خانواده-پابی--Ground-chicken-کوبیده-مرغ1

طرز تهیه :

سینه مرغ را ٢ بار با پنجره ریز چرخ کنید سپس زعفران دم کشیده نمک و فلفل دلمه ای، پیاز رنده شده بدون آب و جعفرى ساطورى شده را با هم مخلوط کنید و تا جایى که چربى روى دستتان را بگیرد مواد را ورز دهید،سپس روى ظرف را با سلفون بپوشانید و ٢ ساعت به آن استراحت دهید.

 

حالا مواد را به سیخ مخصوص کوبیده بکشید و به جاى استفاده از آب که هنگام سیخ کشیدن کباب به دست میزنید از آب پیازى که رنده کرده بودید استفاده کنید سیخها را به روى آتش منتقل کباب کنید و دقایق اولیه سریع سیخها را پشت و رو کنید بعد از آماده شدن  کره داغ و آب شده را با برس به کبابتان بمالید . این کباب را با پلوى زعفرانى یا نان داغ میل کنید.

96--cookingpabi-آشپزی-و-خانواده-پابی--Ground-chicken-کوبیده-مرغ2

 

عکسی از کباب کوبیده مرغ ساده

96--cookingpabi-آشپزی-و-خانواده-پابی--Ground-chicken-کوبیده-مرغ3

 

این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.

 

آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی

 

Check Also

تیرامیسو شکلاتی

بیسکوییت لیدی فینگر ۲۰ عدد تخم مرغ ۶ عدد شکر ۱ لیوان شکلات چیپسی ۱ ...