مواد لازم :
سیب زمینی | ۳ عدد |
کدو سبز متوسط | ۵ عدد |
شیر | ۱ لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
پنیر پارمسان رنده شده | به مقدار لازم |
نمک | به مقار لازم |
نعناع | ۱۰ تا ۱۵ ساقه |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
طرز تهیه پوره کدو سبز و نعناع با سیب زمینی :
سیب زمینی ها را با پوست خوب شسته . از وسط به دو نیم برش می زنیم . مانند کاسه درون آنرا با قاشق خالی می کنیم و فقط یک دیواره نازک در حدود ۵ میلی متر باقی می گذاریم .درون فویل می گذاریم و مقداری نمک و روغن زیتون روی آن می ریزیم و درون فر با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم تا برشته و پخته شود .
کدو سبز را بعد از تمیز کردن و شستن به تکه های کوچک برش می زنیم و به همراه تکه های سیب زمینی که از درون سیب زمینها بیرون آورده ایم با مقداری آب می گذاریم تا بپزد . بعد از پخت در سبد می ریزیم تا آب اضافی آن گرفته شود . در کاسه ای می ریزیم و آنها را خوب نرم می کنیم .نمک را به دلخواه اضافه می کنیم وظرف را روی حرارت قرار می دهیم و با قاشق چوبی مدام هم می زنیم تا آب اضافه آن گرفته شود . در انتها کره و مقدار شیر را به همراه نعناع های ریز خرد شده به پوره اضافه می کنیم و بعد از مخلوط شدن درون کاسه هایی که از سیب زمینی درست کرده ایم می ریزیم . با برگ تازه ی نعناع تزئین می کنیم .