دونات مخصوص صبحانه
[metaslider id=416]مواد لازم :
شیر | نصف پیمانه |
تخم مرغ هم زده شده | یک عدد |
کره آب شده | یک سوم پیمانه |
آرد | یک و دو سوم پیمانه |
شکر | سه چهارم پیمانه |
بکینگ پودر | یک و نیم قاشق مرباخوری |
پودر جوز هندی | یک چهارم قاشق مربا خوری |
مواد لازم برای روی دونات :
کره آب شده | یک سوم پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
پودر دارچین | یک قاشق مرباخوری |
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. مواد خشک را با مخلوط کنید. در ظرف دیگری شیر، یک سوم پیمانه کره آب شده و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید حالا مواد خشک رابه مخلوط بیفزایید .مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر لطیف و یک دستی به دست آید . خمیررا در نائلون به مدت ۱ ساعت استراحت دهید . بعد آن را در روی سطح کار باز می کنیم به ضخامت ۲ تا ۳ سانتی متر و با قالب گرد قالب می زنیم . خالا با قالب گرد کوچکتر وسط آن را هم دوباره قالب می زنیم . تمام خمیر را به همین صورت ادامه می دهیم .
برای پختاز دو روش می توان استفاده کرد اول اینکه خمیر های قالب زده را در سینی فر چیده و در فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ با درجه حرارات ۱۸۰ می پذیم . اما در روش بعدی اینگه خمیر های قالب زدهرا در روغن فراوان که داغ کرده ایم سرخ کنیم .
برای روی دونات یک سوم کره را کمی گرم کنید و در کاسه بریزید، در کاسه جداگانه ای نصف پیمانه شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید.دونات های آماده را ابتدا در کره و سپس در مخلوط شکر و دارچین فرو ببرید.
می توان دونات های آماده را با هر چیزی تزئین کرد ( شکلات رنگی ، پودر نارگیل ، پودر پسته ، شکلات داغ )