پاستا با سس آلفردو
مواد لازم برای سس آلفردو:
کره | یک چهارم پیمانه |
خامه | یک پیمانه |
سیرخرد شده | یک حبه |
پنیر پارمزان رنده شده | یک و نیم پیمانه |
جعفری تازه ریز شده | یک چهارم پیمانه |
مواد لازم برای پاستا :
پاستا | یک بسته ۵۰۰ گرمی |
کره | نیم پیمانه |
سینه مرغ پخته و تکه تکه شده | ۳۰۰ گرم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
این غذا بسیار سریع و آسان تهیه می شود و بسیار مناسب برای مهمان های سرزده می باشد .برای شروع ابتدا در قابلمه ای مقدار تقریبی ۱ لیترو نیم آب می ریزم تا جوش آید در این فاصله کره را در تابه متوسط با حرارت ملایم آب کنید.
خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد.
بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.وقتی آب جوش آمد به آن نمک اضافه کنید. به آب در حال جوش پاستا را اضافه کنید.در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یکی دو بار مخلوط را هم بزنید. همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه ای دیگرنیم پیمانه کره را آب کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک و فلفل و سس آلفردورا به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ ها طعم بگیرند.
روش سرو :
۱ـ پاستاها که پخت آنها را آبکشی کنید و در ظرفی که از قبل کمی گرم کرده اید بکشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه کنید.
۲ـ پاستاها که پخت آنها را آبکشی کنید و با سس آۀفردو آماده مخلوط کنید و بعد در ظرف مخصوص سرو می کشیم و با مقداری جعفری تازه تزیین می کنیم .