سس ( سوپ ) گاسپاچو
مواد لازم :
گوجه فرنگی | ۳۰۰ گرم |
پیاز قرمز | ۲عدد |
سیر | ۲ حبه |
فلفل سبز | ۱۰۰ گرم |
خیار | ۲ عدد |
سرکه قرمز | ۲/۱ لیوان |
نان تست | به مقدار دلخواه |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
گوجه فرنگی ها را نصف می کنیو و قسمت دانه های آن را جدا می کنیم . فلفل سبز را هم برش می زنیم و دانه های آنها را هم خارج می کنیم . حالا گوجه فرنگی ، پیاز ، سیر ، فلفل سبز و خیار خرد شده را به همراه سرکه و مقداری روغن زیتون در غذا ساز می ریزیم و روشن می کنیم تا پوره و یکدست شود . مقدار نمک و فلفل آنرا اندازه می کنیم . این پوره باید در حدود ۲ ساعت در یخچال بماند . در هنگام سرو و انتقال به ظرف نان تست را درون آن قرار می دهیم و با کمی روغن زیتون تزئین می کنیم .