فیله مرغ سوخاری با سس تایلندی

فیله مرغ سوخاری با سس تایلندی

مواد لازم

سینه مرغ ۷۰۰ گرم
آرد برنج ۵۰ گرم
آرد ساده ۵۰ گرم
آب لیمو ۱ پیمانه
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
نمک ۲ قاشق مربا خوری
ادویه مخلوط ۳ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه به میزان لازم
شکر قهوه ای ۳ قاشق غذا خوری
سس گوجه فر نگی تند ۲ قاشق مربا خوری
سس سویا ۱ قاشق مربا خوری
کاهو چینی و پیاز چه به دلخواه برای سرو
فلفل قرمز تازه به دلخواه برای سرو

طرز تهیه

سینه مرغ را به صورت جوجه کبابی  برش دهید.سفیده تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا کف کند.فیله های مرغ را به سفیده اضافه کنید و خوب بغلتانید.در کاسه ای بزرگ آرد برنج و گندم، نمک و ادویه مخلوط و فلفل را با هم مخلوط کنید. روغن را در تابه ای بزرگ روی شعله متوسط داغ کنید. مرغ ها را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید و بغلتانید تا آرد همه جای آنها را بپوشاند. آرد اضافی را از روی تکه های مرغ بگیرید . به اندازه ظرفیت تابه، در تابه پر از روغن برای ۱ تا ۲ دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی در بیایند و کامل بپزند. بعد از سرخ شدن، آنها را به بشقابی که روی آن حوله کاغذی قرار داده اید منتقل کنید. باقی مرغ ها را نیز به همین ترتیب سرخ کنید . برای درست کردنسس تایلندی ، آب لیمو، شکر (اگر شکر قهوه ای نداشتید از ۱ قاشق غذاخوری شکر سفید استفاده کنید)، سس گوجه چیلی و سس سویا را سریع با هم بزنید.

کاهو را روی دیس سرو غذا بچینید و روی آن مرغ ها را قرار دهید. پیازچه ها را باریک خرد کنید و روی مرغ ها بریزید.فلفل قرمز تازه را که دانه های آن را در آورده و ریز خرد کرده اید روی مرغ ها بپاشید.سپس سس تایلندی را روی غذا ریخته سرو کنید.

 

Check Also

دو پیازه میگو

مواد لازم: میگوی ریز پاک کرده ۲۵۰ گرم سیب زمینی پوست کنده مکعبی خرد شده ...

دیدگاهتان را بنویسید