فیله مرغ سوخاری با سس تایلندی
مواد لازم
سینه مرغ | ۷۰۰ گرم |
آرد برنج | ۵۰ گرم |
آرد ساده | ۵۰ گرم |
آب لیمو | ۱ پیمانه |
سفیده تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک | ۲ قاشق مربا خوری |
ادویه مخلوط | ۳ قاشق مربا خوری |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
شکر قهوه ای | ۳ قاشق غذا خوری |
سس گوجه فر نگی تند | ۲ قاشق مربا خوری |
سس سویا | ۱ قاشق مربا خوری |
کاهو چینی و پیاز چه | به دلخواه برای سرو |
فلفل قرمز تازه | به دلخواه برای سرو |
طرز تهیه
سینه مرغ را به صورت جوجه کبابی برش دهید.سفیده تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا کف کند.فیله های مرغ را به سفیده اضافه کنید و خوب بغلتانید.در کاسه ای بزرگ آرد برنج و گندم، نمک و ادویه مخلوط و فلفل را با هم مخلوط کنید. روغن را در تابه ای بزرگ روی شعله متوسط داغ کنید. مرغ ها را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید و بغلتانید تا آرد همه جای آنها را بپوشاند. آرد اضافی را از روی تکه های مرغ بگیرید . به اندازه ظرفیت تابه، در تابه پر از روغن برای ۱ تا ۲ دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی در بیایند و کامل بپزند. بعد از سرخ شدن، آنها را به بشقابی که روی آن حوله کاغذی قرار داده اید منتقل کنید. باقی مرغ ها را نیز به همین ترتیب سرخ کنید . برای درست کردنسس تایلندی ، آب لیمو، شکر (اگر شکر قهوه ای نداشتید از ۱ قاشق غذاخوری شکر سفید استفاده کنید)، سس گوجه چیلی و سس سویا را سریع با هم بزنید.
کاهو را روی دیس سرو غذا بچینید و روی آن مرغ ها را قرار دهید. پیازچه ها را باریک خرد کنید و روی مرغ ها بریزید.فلفل قرمز تازه را که دانه های آن را در آورده و ریز خرد کرده اید روی مرغ ها بپاشید.سپس سس تایلندی را روی غذا ریخته سرو کنید.