سس تاباسکوی خانگی

مواد لازم:

فلفل قرمز ۵۰۰ گرم
سرکه سفید   ۲ پیمانه
نمک ۲ قاشق چایخوری

97--cookingpabi-آشپزی-و-خانواده-پابی--Tabasco-Home---سس-تاباسکوی-خانگی

 

 

97--cookingpabi-آشپزی-و-خانواده-پابی--Tabasco-Home-2---سس-تاباسکوی-خانگی

 

 

طرز تهیه :
فلفل ها را خوب یشویید و بر سر آنها را جدا کنید . کنار گذاشته تا خوب خشک شود و دیگر هیچ گونه آبی نداشته باشند . آنها را با سرکه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت گذاشته و مخلوط می کنیم.  بعد از اینکه خوب گرم شد نمک را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت مخلوط می کنیم سس را از روی حرارت برمی داریم و آن را کنار می گذاریم تا خنک شود. بعد از خنک شدن آن را داخل بلندر یا دستگاه غذاساز می ریزیم و هم می زنیم تا به حالت پوره ای و سس در آید. سپس آن را داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می ‎کنیم.

 

97--cookingpabi-آشپزی-و-خانواده-پابی--Tabasco-Home1----سس-تاباسکوی-خانگی

 

 

97--cookingpabi-آشپزی-و-خانواده-پابی--Tabasco-Home-5---سس-تاباسکوی-خانگی

Check Also

دسرکرم خرمالو

مواد لازم: خرمالو:۳۰۰ گرم خامه قنادی:۳۰۰ گرم شکر:۱/۴ پیمانه پودر ژلاتین:۳ قاشق چایخوری شیر:۱/۴ پیمانه ...

دیدگاهتان را بنویسید