مواد لازم:
فلفل قرمز | ۵۰۰ گرم |
سرکه سفید | ۲ پیمانه |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
طرز تهیه :
فلفل ها را خوب یشویید و بر سر آنها را جدا کنید . کنار گذاشته تا خوب خشک شود و دیگر هیچ گونه آبی نداشته باشند . آنها را با سرکه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت گذاشته و مخلوط می کنیم. بعد از اینکه خوب گرم شد نمک را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت مخلوط می کنیم سس را از روی حرارت برمی داریم و آن را کنار می گذاریم تا خنک شود. بعد از خنک شدن آن را داخل بلندر یا دستگاه غذاساز می ریزیم و هم می زنیم تا به حالت پوره ای و سس در آید. سپس آن را داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.