قطاب

مواد لازم :

ماست چکیده ۲/۱ پیمانه
روغن مایع ۲/۱ پیمانه
آردسفید ۵/۲پیمانه
خمیر ترش ۱قاشق چایخوری
پودر بادام ۱۰۰ گرم
هل ۱قاشق چایخوری
گلاب ۴قاشق چایخوری
شکر ۲قاشق چایخوری
روغن مایع برای سرخ کردن
پودرپسته به میزان لازم
پودرقند به میزان لازم

 

149-cookingpabi-آشپزی-و-خانواده-با-پابی-ghotab-1-قطاب

روش تهیه قطاب :

در ابتدا خمیرترش را با مقداری آب گرم مخلوط می کنیم و می گذاریم ۵ دقیقه بماندبعد از اینکه عمل آمد ماست چکیده و روغن مایع را اضافه می کنیم کمی مخلوط می کنیم . به تدریج آرد را اضافه می کنیم و با دست شروع به ورز دادن  می کنیم به طوریکه خمیر به دست نچسبد و همچنین لطیف باشد . نیم ساعت خمیر را ورز می دهیم و در نایلون پیچیده و حدود ۲ ساعت زمان می دهیم که خوب به عمل بیاید. پودر بادام ، شکر ، گلاب و پودر هل را مخلوط می کنیم تا بصورت خمیر در  آید . خمیر را برروی صفحه ای می گذاریم و کمی آرد می پاشیم و بعد با وردنه خمیر را صاف می کنیم. سپس با دهانه استکان قالب می زنیم . با یک قاشق مرباخوری از مواد به داخل خمیر می ریزیم و با دست دورآن را می پیچیم (به صورت کروی) سپس در روغن مایع فراوان سرخ می کنیم و در توری گذاشته و بعد از خنک شدن در پودرقند می غلطانیم و بعد با پودرپسته تزئین می کنیم. (البته به هر شکلی که مایل باشید می توان  قطاب ها را پیچید)

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید