پاناکوتای انار ویژه شب یلدا

مواد لازم :
ژله انار : یک بسته
انار : یک عدد
خامه :۲۰۰ گرم
شیر : نصف لیوان
شکر یا عسل : ۱ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین : ۱ قاشق غذاخوری
وانیل : نصف قاشق چایی خوری

طرز تهیه پاناکوتای انار ویژه شب یلدا :
ابتدا ژله انار را با یک لیوان ابجوش به خوبی مخلوط میکنیم تا اثری از دونه ها ژله باقی نمونه سپس یک لیوان کمتر اب سرد بهش اضافه میکنیم و در لیوان یا ظرف مورد نظر میرزیم اگر میخواهید دسر شما به صورت مورب باشد میتوانید لیوان ها یا جام ها را به صورت مورب در یک ظرف بگذارید میتوانید برا فیکس شدن جامها یا لیوانها ظرف مورد نظر را پر از شکر یا نمک کنید تا جامها تکون نخورد و بعد ژله را درون جامها ریخته و مقداری دونه انار هم به آن اضافه کنید تا جایی که از جامها لبریز نشود و بگذارید در یخچال تا خوب بندد.
حال برای تهیه پاناکوتا وانیلی ابتدا خامه و شیر شکر را با هم خوب روی حرارت ملایم به خوبی مخلوط میکنیم تا بجوشد و شکر حل شود و بعد وانیل را اضافه کنید.
و در آخر پودر ژلاتین را اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم و سریع از روی حرارت بر میداریم.
وقتی پودر ژلاتین خوب حل شد از صافی رد میکنیم.


و میگذاریم تا سرد شود حال جامها را از یخچال بیرون می آوریم و و پاناکوتا را روی ژله بسته شده میریزیم و دوباره در یخچال میگذاریم تا بندد
وقتی پاناکوتا هم بست جامها را بیرون می آوریم و روی اون را با خامه یا دونه انار تزئین میکنیم.

Check Also

دسرکرم خرمالو

مواد لازم: خرمالو:۳۰۰ گرم خامه قنادی:۳۰۰ گرم شکر:۱/۴ پیمانه پودر ژلاتین:۳ قاشق چایخوری شیر:۱/۴ پیمانه ...

پاسخ دهید