مواد لازم :
نارگیل رندهشده | · ۲۰۰ گرم |
شکر | · دوسوم فنجان |
آرد سفید | یکسوم فنجان |
نمک | · یکهشتم قاشق مرباخوری |
سفیده تخممرغ | ۳ عدد |
وانیل یا اسانس بادام | · کمی |
شکلات | ۱۲۰ گرم |
روغن جامد | یک قاشق مرباخوری |
طرز تهیه شیرینی نارگیلی:
در ابتدا فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید. نارگیل، شکر، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. سفیدهها و وانیل را با همزن خوب می زنیم تا وقتی که ظرف را بر می گردانیم از ظرف بیرون نریزد . مواد خشک رااضافه کنید و هم بزنید. گلولههایی از خمیر را با کمک ۲ قاشق مرباخوری به فاصله ۵ سانت در سینی بچینید و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا لبههای شیرینی طلایی شود، سپس صبر کنید تا خنک شود . بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.
اگر مایل بودید برای تزئین شکلات و روغن جامد را روی حرارت ملایم، آب کنید، مرتب به هم بزنید و به صورت خط خطی روی شیرینی بریزید یا گوشهای از شیرینی را در مایه شکلات بزنید.