شیرینی نارگیلی

مواد لازم :

نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم
شکر ·         دوسوم فنجان
آرد سفید یک‌سوم فنجان
نمک ·         یک‌هشتم قاشق مرباخوری
سفیده تخم‌مرغ ۳ عدد
وانیل یا اسانس بادام ·         کمی
شکلات ۱۲۰ گرم
روغن جامد یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه شیرینی نارگیلی:

در ابتدا فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید. نارگیل، شکر، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. سفیده‌ها و وانیل را با همزن خوب می زنیم تا وقتی که ظرف را بر می گردانیم از ظرف بیرون نریزد . مواد خشک رااضافه کنید و هم بزنید. گلوله‌هایی از خمیر را با کمک ۲ قاشق مرباخوری به فاصله ۵ سانت در سینی بچینید و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا لبه‌های شیرینی طلایی شود، سپس صبر کنید تا خنک شود . بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.

اگر مایل بودید برای تزئین شکلات و روغن جامد را روی حرارت ملایم، آب کنید، مرتب به هم بزنید و به صورت خط خطی روی شیرینی بریزید یا گوشه‌ای از شیرینی را در مایه شکلات بزنید.

 

Check Also

دو پیازه میگو

مواد لازم: میگوی ریز پاک کرده ۲۵۰ گرم سیب زمینی پوست کنده مکعبی خرد شده ...

پاسخ دهید