تست اسفناج و قارچ صدفی

تست اسفناج و قارچ صدفی

مواد لازم :

نان تست سبوس دار ۱ بسته
اسفناج تازه ۱۰۰ گرم
قارچ صدفی ۱۰۰ گرم
پیاز قرمز ۱ عدد
پنیر گودای سبز ۱۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا اسفناج را تمیز و بعد از شستن آنرا به مدت ۴ دقیقه در آب جوش ریخته و از آن خارج می کنیم . قارچ ها را خرد می کنیم . کره را در تابه ریخته پیاز را که خلالی خرد کرده ایم می ریزیم . کمی تفت می دهیم تا سبک شود . قارچ را می ریزم و دوباره شروع به تفت دادن می کنیم. بعد از ۳ تا ۴ دقیقه تفت دادن اسفناج را که خوب آب آنرا گرفته ایم می ریزیم و حرارت ر ا زیاد می کنیم . کمی نمک و فلفل می زنیم . در انتها هم مقدار کمی روغن زیتون می ریزیم . نان تست را برداشته و روی آنرا از مواد آماده شده قرار می دهیم و روی آنرا مقدار پنیر گودا با مزه پستو ( سبز ) می ریزیم . نان دیگری روی آن قرار داده و نان ها آماده را در دستگاه ساندویچ ساز قرار می دهیم . وقتی نان برشته شد تست اسفناج ما آماده سرو است .

 

Check Also

اسموتی هندوانه کیوی وموز

مواد لازم : هندوانه (بدون هسته – تکه تکه شده) ۱ فنجان کیوی (بدون پوست ...

پاسخ دهید