آش کشک

آش کشک

مواد لازم :

 

برنج نیم دانه ۱ پیمانه
سبزی آش(تره-جعفری-گشنیز ـ شوید) ۵۰۰ گرم پاک کرده
نخود و لوبیا هر کدام ۱ پیمانه
پیاز سرخ کرده ۲ عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
روغن ۳ قاشق
نمک و فلفل به مقدار کافی
پیاز برای گوشت ۱ عدد
کشک ۶۰۰ گرم
نعنا داغ  به مقدار لازم

طرز تهیه:

برنج را بدقت می شوییم و داخل قابلمه بزرگی می ریزیم و می گذاریم برنج با ۷ تا ۸ لیوان آب کاملا بپزد . نیمی از پیاز سرخ کرده ، کمی نمک و فلفل و سبزی ها خرد شده می ریزیم . گوشت چرخ کرده را با یک  عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم، و از این مخلوط کوفته درست می کنیم،بعد کوفته ها را داخل آشمی ریزیم . و اجازه می دهیم که  آش

جا بیفتد . باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد. حبوبات را که از شب قبل خیس کرده ایم و پخته ایم را می ریزم . در آخر کار کشک را به همراه بقیه پیاز داغ به آش اضافه می کنیم .

آش را در ظرف مناسب سرو می کشیم و با کمی نعناع داغ سیر داغ و پیاز داغ روی آن را تزئین می کنیم .

 

این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.

 

آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی

 

Check Also

دسرکرم خرمالو

مواد لازم: خرمالو:۳۰۰ گرم خامه قنادی:۳۰۰ گرم شکر:۱/۴ پیمانه پودر ژلاتین:۳ قاشق چایخوری شیر:۱/۴ پیمانه ...

دیدگاهتان را بنویسید