مواد لازم
سیب زمینی | ١تا۵/١ کیلو گرم |
روغن سرخ کردنی | ٢ فنجان |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز متوسط | ٢ عدد خرد شده |
گوشت چرخ کرده | ٧۵ گرم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
دانه کاج یا بادام هندی | ۲ قاشق غذا خوری |
هفت ادویه (شامل آل اسپایس، فلفل سیاه، دارچین، پودر میخک، پودر جوز هندی، رازیانه و زنجبیل) | ۱ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه :
سیب زمینی ها را پوست کنده و کمی از بالا و پایین آن را برش داده و برمی داریم. بعد از یک طرف با یک قاشق کوچک یا یک چاقوی مخصوص مثل زمانی که شکم گوجه یا بادمجان را برای دلمه خالی می کنیم کمی از گوشت داخل سیب زمینی را خارج می کنیم .
بعد ٢ فنجان روغن را داغ کرده و سیب زمینی ها را در آن سرخ می کنیم تا طلایی شود. وقتی سیب زمینی ها سرخ شد آنها را روی کاغذ آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود.
حال ٢ قاشق روغن زیتون را کمی گرم کرده و پیازهای خرد شده را در آن تفت می دهیم و بعد گوشت را به پیازها اضافه کرده و تفت می دهیم وقتی گوشت سرخ شد ادویه ها را اضافه می کنیم و در آخر دانه های کاج بو داده را اضافه کرده و مواد را از روی حرارت برمی داریم.
حال شکم سیب زمینی های سرخ شده را با مواد بالا پر می کنیم و به کناری می گذاریم.
مواد لازم برای سس :
روغن زیتون | ٢ قاشق سوپ خوری |
سیر رنده شده | ٢ حبه |
گوجه فرنگی خرد شده | ٣ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ٢ قاشق سوپ خوری |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
آب | ٢ فنجان |
عصاره مرغ یا گوشت | ۱ تا ۲ عدد |
طرز تهیه سس:
روغن زیتون را کمی گرم کرده سیر رنده شده را در آن تفت می دهیم بعد گوجه فرنگی های رنده شده را اضافه می کنیم و حدود ۵ دقیقه تفت می دهیم بعد رب گوجه ، ۱عدد قرص عصاره مرغ، فلفل سیاه و آب را اضافه کرده و صبر می کنیم تا مواد به جوش بیاید بعد زیر حرارت را کم می کنیم حدود ١ دقیقه زمان می دهیم تا سس جا بیفتد. حال سس را در یک ظرف نسوز (مثل پیرکس) ریخته و سیب زمینی های شکم پر را در آن می چینیم روی ظرف را با آلومینیوم می پوشانیم و در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم.