مواد لازم :
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز متوسط | یک عدد |
نان تست | ۳ تکه |
شیر | ۴ تا ۵ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | یک عدد |
زرد چوبه | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روغن سرخ کردنی | به میزان لازم |
طرز تهیه کباب لقمه ای :
نانهای تست را به تکه های کوچک خرد می کنیم ودرظرفی می ریزم و به همراه شیر خیس می کنیم تا نرم و خمیری شوند . پیاز را رنده می کنیم و با گوشت ، نان تست له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل و مقداری زرد چوبه خوب با هم مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم . از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و در دست فرمی می دهیم . وقتی تمام مواد را به شکل تخم مرغ یا هر شکل دیگر درآوردیم مقداری روغن در تابه می ریزیم و کباب ها را سرخ می کنیم . برای دور چین این کباب می توان از سیب زمینی تنوری شده و هویج بخار پز استفاده کنید .
این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.
آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی