کباب لقمه ای

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
نان تست ۳ تکه
شیر ۴ تا ۵ قاشق غذا خوری
تخم مرغ یک عدد
زرد چوبه به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم

 

124-cookingpabi-آشپزی-و-خانواده-پابی--Kebab-any-morsel-3---کباب-لقمه-ای

طرز تهیه کباب لقمه ای :

نانهای تست را به تکه های کوچک خرد می کنیم ودرظرفی می ریزم و به همراه شیر خیس می کنیم تا نرم و خمیری شوند . پیاز را رنده می کنیم و با  گوشت ، نان تست له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل و مقداری زرد چوبه خوب  با هم مخلوط  می کنیم و خوب ورز می دهیم . از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و در دست فرمی می دهیم . وقتی تمام مواد را به شکل تخم مرغ یا هر شکل دیگر درآوردیم مقداری روغن در تابه می ریزیم و کباب ها را سرخ می کنیم . برای دور چین این کباب می توان از سیب زمینی تنوری شده و هویج بخار پز استفاده کنید .
124-cookingpabi-آشپزی-و-خانواده-پابی--Kebab-any-morsel-5---کباب-لقمه-ای

 

 

این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.

آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

پاسخ دهید