مواد لازم :
خمیر لازانیای نپخته | ۵۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده بدون چربی | نیم کیلو |
سس اسپاگتی | ۱ پیمانه |
جعفری خشک | ۲ قاشق غذا خوری |
پنیر موتزارلا خرد شده | ۵۰۰ گرم |
پنیر چدار خرد شده | ۲۵۰ گرم |
پنیر پارمسان رنده شده | ۲۵۰ گرم |
آب | نیم لیوان |
طرز تهیه:
یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار داده و گوشت را با کمی روغن تفت دهید تا قهوه ای شود . نمک، فلفل و ادویه را نیز به گوشت اضافه کنید و آن ها را خوب با هم مخلوط نمایید . سس اسپاگتی را اضافه نموده و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بجوشد . در یک کاسه بزرگ، پنیر، ۲ فنجان پنیر موتزارلا، نیمی از پنیر رنده شده پارمیزان، جعفری خشک، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید . در یک ظرف مناسب، به طور مساوی از مخلوط سس بریزید و ۳ خمیر لازانیای نیم پز، یک و ۴ / ۳ پیمانه از مخلوط پنیر، ۴ / ۱ پیمانه از سس آماده شده را روی آن بریزید. لایه دو را به همین صورت تکرار کنید و لایه ۳ و در نهایت سس باقی مانده را روی آن بریزید، باقیمانده پنیر موتزارلا و پنیر پارمزان را روی مخلوط بریزید و ۲ / ۱ فنجان آب را از لبه ظرف به داخل آن بریزید و آن را را با فویل آلومینیوم کاملا بپوشانید . ظرف را داخل فر که از قبل گرم کرده اید، به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید . فویل آلومینیوم را بردارید . ۱۰ دقیقه دیگر آن را در فر بگذارید پس از آن نوش جان کنید .