لازانیا


لازانیا

 مواد لازم :

 

خمیر لازانیای نپخته ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده بدون چربی نیم کیلو
سس اسپاگتی ۱ پیمانه
جعفری خشک ۲ قاشق غذا خوری
پنیر موتزارلا خرد شده ۵۰۰ گرم
پنیر چدار خرد شده ۲۵۰ گرم
پنیر پارمسان رنده شده ۲۵۰ گرم
آب نیم لیوان

طرز تهیه:

یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط​​ قرار داده و گوشت را با کمی روغن تفت دهید تا قهوه ای شود .  نمک، فلفل و ادویه را نیز به گوشت اضافه کنید و آن ها را خوب با هم مخلوط نمایید . سس اسپاگتی را اضافه نموده و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بجوشد .  در یک کاسه بزرگ، پنیر، ۲ فنجان پنیر موتزارلا، نیمی از پنیر رنده شده پارمیزان، جعفری خشک، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید . در یک ظرف مناسب، به طور مساوی از مخلوط سس بریزید و ۳ خمیر لازانیای نیم پز، یک و ۴ / ۳ پیمانه از مخلوط پنیر، ۴ / ۱ پیمانه از سس آماده شده را روی آن بریزید. لایه دو را به همین صورت تکرار کنید و لایه ۳ و در نهایت سس باقی مانده را روی آن بریزید، باقیمانده پنیر موتزارلا و پنیر پارمزان را روی مخلوط بریزید  و ۲ / ۱ فنجان آب را از لبه ظرف به داخل آن بریزید و آن را را با فویل آلومینیوم کاملا بپوشانید . ظرف را داخل فر که از قبل گرم کرده اید، به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید . فویل آلومینیوم را بردارید . ۱۰ دقیقه دیگر آن را در فر بگذارید پس از آن نوش جان کنید .

Check Also

پاناکوتای انار ویژه شب یلدا

مواد لازم : ژله انار : یک بسته انار : یک عدد خامه :۲۰۰ گرم ...

دیدگاهتان را بنویسید