ته چین مرغ

ته چین مرغ

مواد لازم :

 

برنج ۴ پیمانه
گوشت مرغ ۵۰۰ گرم
ماست کم چرب ۲۰۰ گرم
زغفران دم کرده ۱۰ قاشق
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
روغن ۱ لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت مرغ را همراه پیاز و نمک و فلفل میپزیم بطوریکه بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد .استخوانهای گوشت مرغ را میگیریم . ماست را بهم میزنیم نصف از زعفران دم کرده را با کمی نمک و تخم مرغ داخل ماست میریزیم و بهم میزنیم و گوشت مرغ را در نیمی از ماست می خوابانیم.

پلو را آبکش میکنیم ته یک ظرف نسوز را نصف از روغن میریزیم نیمی از برنج را با ما بقی مایه ماست مخلوط کرده و در ظرف می ریزیم . با پشت قاشق کمی فشار میدهیم و مرغ ها را از مایع خارج و روی برنج داخل ظرف می گذاریم . حالا مابقی برنج سفید را روی مرغ ها ریخته و کمی روغن و آب مرغ باقی مانده را روی برنج میریزیم و برنج را دم می کنیم . هر قدر حرارت ملایم و مدت طبخ طولانی تر باشد ته دیگ ، ته چین ترد تر میشود و موقع کشیدن کمی روغن داغ کرده روی ته چین میدهیم .

 

این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.

 

آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید