ماهی کولی برشته
مواد لازم :
ماهی کولی | ۵۰۰ گرم |
هویج نیمه پز | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد سفید | ۴ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و ادویه ماهی | بمقدار لازم |
روغن | برای سوخاری کردن |
آب | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه :
در ابتدا ماهی کولی را تمیز کرده سر آنرا جدا می کنیم . بعد از شستن و خشک کردن ماهی ها به داخل شکم آنها نمک فلفل و ادویه ماهی میزنیم و ۳۰ دقیقه صبر می کنیم . در این فاصله هویج های نیمه پز را بصورت خلال برش زده و در روغن سرخ می کنیم تا برشته شوند . بعد از سرخ شدن آنها را روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن آنها گرفته شود . دوعدد تخم مرغ را خوب هم می زنیم خیلی کم نمک و فلفل می ریزیم و آرد را به همراه ۲ قاشق آب اضافه می کنیم . ماهی های کولی را در مایع خمیر فروبرده و بعد در روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم . این غذا با سس فلفل بسیار لذیذ و دلپسند است . نوش جان
دست شما درد نکنه
نوش جان امیدوارم لذت برده باشید .