ماهی کولی برشته

ماهی کولی برشته

مواد لازم :

ماهی کولی ۵۰۰ گرم
هویج نیمه پز ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۴ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و ادویه ماهی بمقدار لازم
روغن برای سوخاری کردن
آب ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

در ابتدا ماهی کولی را تمیز کرده سر آنرا جدا می کنیم . بعد از شستن و خشک کردن ماهی ها به داخل شکم آنها نمک فلفل و ادویه ماهی میزنیم و ۳۰ دقیقه صبر می کنیم . در این فاصله هویج های نیمه پز را بصورت خلال برش زده و در روغن سرخ می کنیم تا برشته شوند . بعد از سرخ شدن آنها را روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن آنها گرفته شود . دوعدد تخم مرغ را خوب هم می زنیم خیلی کم نمک و فلفل می ریزیم و آرد را به همراه ۲ قاشق آب اضافه می کنیم . ماهی های کولی را در مایع خمیر فروبرده و بعد در روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم . این غذا با سس فلفل بسیار لذیذ و دلپسند است . نوش جان

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

۲ نظرات

  1. نوش جان امیدوارم لذت برده باشید .

دیدگاهتان را بنویسید