سیب زمینی تنوری و پیاز با ماءالشعیر

مواد لازم :

سیب زمینی ۵ تا ۶  عدد
پیاز ۴ عدد
ماءالشعیر ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم
پنیر پارمسان رنده شده به مقدار لازم
نمک به مقار لازم
پپرونی ۱۰۰ گرم
روغن زیتون به مقدار لازم

 

طرز تهیه سیب زمینی تنوری و پیاز با ماءالشعیر:

در ابتدا پوست سیب زمینی ها را گرفته و آنها را برش نازک می زنیم . پیاز ها را هم به همین صورت . پپرونی ها را به صورت نگینی به انداره ۱ در ۱ برش می زنیم . ظرف مخصوص فر را فقط با مقداری روغن زیتون چرب می کنیم . یک لایه از سیب زمینی های برش زده می چینیم یک لایه از پیاز برش زده ، مقداری پپرونی و کمی پنیر پیتزا ، در صورت تمایل می توانیم مقداری نمک هم بپاشیم . دوباره لایه ای از سیب زمینی و مانند دفعه قبل این کار را تکرار می کنیم تا مواد تمام شود . کره را تکه های کوچک برش می زنیم و روی مواد می ریزیم . ماءالشعیر را می ریزیم و ظرف را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد می دهیم . برای سرو این غذا باید کمی صبر کنید تا دمای آن کم شود و کمی خنک تا برای سرو آماده باشد .

 

Check Also

دو پیازه میگو

مواد لازم: میگوی ریز پاک کرده ۲۵۰ گرم سیب زمینی پوست کنده مکعبی خرد شده ...

دیدگاهتان را بنویسید