مواد لازم :
سیب زمینی | ۵ تا ۶ عدد |
پیاز | ۴ عدد |
ماءالشعیر | ۱ لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
پنیر پارمسان رنده شده | به مقدار لازم |
نمک | به مقار لازم |
پپرونی | ۱۰۰ گرم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
طرز تهیه سیب زمینی تنوری و پیاز با ماءالشعیر:
در ابتدا پوست سیب زمینی ها را گرفته و آنها را برش نازک می زنیم . پیاز ها را هم به همین صورت . پپرونی ها را به صورت نگینی به انداره ۱ در ۱ برش می زنیم . ظرف مخصوص فر را فقط با مقداری روغن زیتون چرب می کنیم . یک لایه از سیب زمینی های برش زده می چینیم یک لایه از پیاز برش زده ، مقداری پپرونی و کمی پنیر پیتزا ، در صورت تمایل می توانیم مقداری نمک هم بپاشیم . دوباره لایه ای از سیب زمینی و مانند دفعه قبل این کار را تکرار می کنیم تا مواد تمام شود . کره را تکه های کوچک برش می زنیم و روی مواد می ریزیم . ماءالشعیر را می ریزیم و ظرف را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد می دهیم . برای سرو این غذا باید کمی صبر کنید تا دمای آن کم شود و کمی خنک تا برای سرو آماده باشد .