سس ( سوپ ) گاسپاچو

سس ( سوپ ) گاسپاچو

مواد لازم :

گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم
پیاز قرمز ۲عدد
سیر ۲ حبه
فلفل سبز ۱۰۰ گرم
خیار ۲ عدد
سرکه قرمز ۲/۱ لیوان
نان تست به مقدار دلخواه
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

گوجه فرنگی ها را نصف می کنیو و قسمت دانه های آن را جدا می کنیم . فلفل سبز را هم برش می زنیم و دانه های آنها را هم خارج می کنیم . حالا گوجه فرنگی ، پیاز ، سیر ، فلفل سبز و خیار خرد شده را به همراه سرکه و مقداری روغن زیتون در غذا ساز می ریزیم و روشن می کنیم تا پوره و یکدست شود . مقدار نمک و فلفل آنرا اندازه می کنیم . این پوره باید در حدود ۲ ساعت در یخچال بماند . در هنگام سرو و انتقال به ظرف نان تست را درون آن قرار می دهیم و با کمی روغن زیتون تزئین می کنیم .

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید