سالاد اسفناج و پرتغال
مواد لازم :
عدس پخته | ۱ لیوان |
اسفناج کوچک | ۲۰۰ گرم |
پرتغال | ۲ عدد |
پیاز قرمز | ۱ عدد |
پنیر پارمسان | ۱۰۰ گرم |
سرکه بالزامیک | ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
اسفناج ها را بعد از تمیز کردن و شستن اجازه دهید تا آب آن خشک شود . پرتعال ها را پوست کنده و آنها را برش داده و فیله کنید و یعنی پوست سفید آنها را هم بگیرید . پیاز ها را هم حلقه های نارک برش می زنیم و برای ۵ دقیقه در آب سرد و یخ می ریزم و بعد از آب سرد خارج می کنیم . در حدود ۶ قاشق غذا خوری روغن زیتون و با سرکه بالزامیک و نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم . در کاسه بزرگی اسفناج ها را که درشت خرد کرده ایم به همراه عدس ، برش های پرتغال فیله شده ، عدس و پیاز مخلوط می کنیم و سس را که آماده کرده ایم می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم . ۵ دقیقه اجازه می دهیم با سالاد مزه دار شود بعد در ظرف مخصوص سرو می کشیم . پنیر پارمسان را نازک برش می زنیم یا با رنده درشت رنده می کنیم و روی سالاد می ریزیم . این سالاد برای شام یک غذای کامل و مقوی است .