املت سفیده تخم مرغ در آبگوشت

املت سفیده تخم مرغ در آبگوشت

مواد لازم :

سفیده تخم مرغ ۵ عدد
آرد سفید ۱ قاشق غذا خوری
کره ۳۰ گرم
پنیر پارمسان ۶۰ گرم
جعفری ۱ دسته
ریحان ۱ دسته
پودر جوز به مقدار لازم
آبگوشت ( یا آب مرغ ) ۲ لیوان
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه :

در کاسه ای سفیده تخم مرغ را می زنیم تا کف کند و از ظرف بیرون نریزد . سپس آرد ،پنیر پارمسان ، جعفری و ریحان خرد شده نمک ، فلفل و جوز را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم . در ظرف مخصوص فر کره را ریخته و ظرف را با آن چرب می کنیم . مواد را درون ظرف می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم . صبر می کنیم تا خنک شود برش می زنیم و در آبگوشت قرار می دهیم .

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

پاسخ دهید