آش کشک
مواد لازم :
برنج نیم دانه | ۱ پیمانه |
سبزی آش(تره-جعفری-گشنیز ـ شوید) | ۵۰۰ گرم پاک کرده |
نخود و لوبیا | هر کدام ۱ پیمانه |
پیاز سرخ کرده | ۲ عدد بزرگ |
گوشت چرخ کرده | نیم کیلو |
روغن | ۳ قاشق |
نمک و فلفل | به مقدار کافی |
پیاز برای گوشت | ۱ عدد |
کشک | ۶۰۰ گرم |
نعنا داغ | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
برنج را بدقت می شوییم و داخل قابلمه بزرگی می ریزیم و می گذاریم برنج با ۷ تا ۸ لیوان آب کاملا بپزد . نیمی از پیاز سرخ کرده ، کمی نمک و فلفل و سبزی ها خرد شده می ریزیم . گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم، و از این مخلوط کوفته درست می کنیم،بعد کوفته ها را داخل آشمی ریزیم . و اجازه می دهیم که آش
جا بیفتد . باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد. حبوبات را که از شب قبل خیس کرده ایم و پخته ایم را می ریزم . در آخر کار کشک را به همراه بقیه پیاز داغ به آش اضافه می کنیم .
آش را در ظرف مناسب سرو می کشیم و با کمی نعناع داغ سیر داغ و پیاز داغ روی آن را تزئین می کنیم .
این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.
آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی