✅ﭘﺮﻭﻓﺴﻮﺭ ﻣﻨﻮﭼﻬﺮ ﺟﻌﻔﺮﯾﺎﻥ، ﻣﺘﺨﺼﺺ ﻭ ﭘﮋﻭﻫﺸﮕﺮ ﺑﺮﺟﺴﺘﻪ ﻋﻠﻮﻡ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ۴۵ ﺳﺎﻝ ﺩﻭﺭﯼ، ﺑﻪ ﻭﻃﻦ ﺑﺎﺯﮔﺸﺘﻪ ﻭ ﺣﺎﺻﻞ ﯾﺎﻓﺘﻪﻫﺎﯼ ﻋﻠﻤﯽ ﻭ ﺁﺯﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ ﺍﯾﻦ ﻣﺤﻘﻖ ﮐﻪ ﻧﺘﯿﺠﻪ ۲۵ ﺳﺎﻝ ﺗﻼﺵ ﻣﺴﺘﻤﺮ ﺍﻭﺳﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
ﯾﺎﻓﺘﻪﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻇﺎﻫﺮ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺳﺎﺩﻩﺍﻧﺪ ﮐﻪ ﻋﻤﻞ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﺷﻮﺧﯽ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯽﺭﺳﺪ.
? ﺍﻭ ﻣﯽﮔﻮﯾﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺻﺤﯿﺢ ﻋﺎﻣﻞ ﺍﺻﻠﯽ ﺳﻼﻣﺖ ﻭ ﻋﺎﺩﺍﺕ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻏﻠﻂ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺑﻪ ﯾﮏ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﺷﺪﻩ ﻋﻠﺖ ﺍﺻﻠﯽ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼﻫﺎﺳﺖ.
ﺩﻧﯿﺎ ﺭﮊﯾﻢﻫﺎﯼ ﻻﻏﺮﯼ ﺭﺍ ﻣﺮﺩﻭﺩ ﻣﯽﺩﺍﻧﺪ. ﻏﺬﺍﻫﺎ ﺭﺑﻄﯽ ﺑﻪ ﭼﺎﻗﯽ ﯾﺎ ﻻﻏﺮﯼ ﻧﺪﺍﺭﺩ. ﺗﺌﻮﺭﯼ «ﮐﻢ ﺑﺨﻮﺭ ﻻﻏﺮ ﺷﻮﯼ» ﻫﻨﻮﺯ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﺍﯾﺞ ﺍﺳﺖ ﺍﻣﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﺌﻮﺭﯼ ﺩﺭ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.
ﺳﻮﺀ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺭﺍ ﭼﺎﻕ ﻣﯽﮐﻨﺪ.
ﺩﺭ ﺍﺛﺮ ﺳﻮﺀﺗﻐﺬﯾﻪﺍﯼ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺩﺍﺭﯾﻢ، ﻫﻮﺭﻣﻮﻥﻫﺎﯾﯽ ﺩﺭ ﺑﺪﻥ ﺗﺮﺷﺢ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﺍﯾﻦ ﻫﻮﺭﻣﻮﻥﻫﺎ ﺑﺎﻋﺚ ﭼﺎﻗﯽ ﯾﺎ ﻻﻏﺮﯼ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ.
ﺍﻣﺮﻭﺯﻩ ﺭﮊﯾﻢﻫﺎﯼ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺩﺭ ﺍﺭﻭﭘﺎ ﻭ ﺩﺭ ﺩﻧﯿﺎ ﻫﻢ ﺭﺩ ﺷﺪﻩ ﺍﻧﺪ ﺳﺒﺐ ﮐﻮﺗﺎﻫﯽ ﻋﻤﺮ، ﺭﯾﺰﺵ ﻣﻮ ﻭ ﺳﻠﺐ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ ﺯﯾﺮﺍ ﺑﺪﻥ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺩﺭ ﺍﺛﺮ ﺍﯾﻦ ﺭﮊﯾﻢﻫﺎ ﭼﺮﺑﯽﻫﺎﯼ ﺑﺎﻭﻓﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﯽﺩﻫﺪ ﻭ ﺍﯾﻦ ﭼﺮﺑﯽﻫﺎ ﺩﻭ ﻣﺎﻩ ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﻋﻨﻮﺍﻥ «ﯾﻮﯾﻮ ﺍﻓﮑﺖ» ﺑﺮﻣﯽﮔﺮﺩﻧﺪ.
ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻼﻣﺘﯽﺗﺎﻥ
ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ
ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ
ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﻨﯿﺪ
?ﺩﮐﺘﺮ ﺟﻌﻔﺮﯾﺎﻥ ﻣﯽﮔﻮﯾﺪ : “ﺧﻨﺪﯾﺪﻥ، ﺑﺨﺸﯿﺪﻥ ﻭ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻥ” ﺳﻪ ﻋﺎﻣﻞ ﻣﻬﻢ
ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻼﻣﺖ ﺭﻭﺡ ﻭ ﺭﻭﺍﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ.
ﺑﺎﯾﺪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﻣﯿﻮﻩﺟﺎﺕ ﻭ ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺍﺯ ﮔﻮﺷﺖ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ.
ﮔﻮﺷﺖ ﺩﺭ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺭﻭﺯ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﺤﮑﻮﻡ ﻣﯽﺷﻮﺩ. ﺗﻤﺎﻡ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﮔﯿﺎﻩﺧﻮﺍﺭﯼ ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ.
ﺩﺭ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎﯼ ﮊﺍﭘﻦ، ﺳﻮﺋﯿﺲ ﻭ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺭﻭﯾﮑﺮﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﮔﯿﺎﻩﺧﻮﺍﺭﯼ ﭘﯿﺶ ﻣﯽﺭﻭﺩ.
?ﻣﺎ ﺩﻭ ﻧﻮﻉ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ :
ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﺴﻢ
ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺭﻭﺡ
ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﺴﻢ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﭘﻨﺞ ﻣﺎﺩﻩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺷﺎﻣﻞ ﭘﺮﻭﺗﺌﯿﻦﻫﺎ، ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪﺭﺍﺕﻫﺎ، ﭼﺮﺑﯽﻫﺎ، ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦﻫﺎ ﻭ ﺍﻣﻼﺡ ﺍﺳﺖ.
?ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺭﻭﺡ ﻫﻢ ﻭﺍﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﭘﻨﺞ ﻓﺎﮐﺘﻮﺭ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺷﺎﻣﻞ ﻫﺪﻑﺩﺍﺭ ﺑﻮﺩﻥ، ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺑﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﻧﺴﺎﻥﻫﺎ، ﺍﻋﺘﻘﺎﺩ، ﻋﺸﻖ ﻭ ﺍﺭﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
ﺟﺎﻟﺐ ﺍﺳﺖ ﺑﺪﺍﻧﯿﺪ ﻃﺒﻖ ﯾﺎﻓﺘﻪﻫﺎﯼ ﻣﻌﺘﺒﺮ ﭘﺮﻭﻓﺴﻮﺭ، ﻓﻘﺪﺍﻥ ﻫﺮ ﯾﮏ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﭘﻨﺞ ﻋﺎﻣﻞ ﺭﻭﺣﯽ ﺟﺬﺏ ﻏﺬﺍ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺟﺴﻢ ﺩﭼﺎﺭ ﻣﺨﺎﻃﺮﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﻮﺟﺐ ﺳﻮﺀﺗﻐﺬﯾﻪ ﻭ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻣﯽﺷﻮﺩ.
?ﺩﮐﺘﺮ ﺟﻌﻔﺮﯾﺎﻥ ﺑﻪﺳﺒﮏ ﻏﻠﻂ ﻃﺒﺦ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﯽﮔﻮﯾﺪ : ﺍﯾﻦ ﻃﺒﺦ ﻏﻠﻂ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪﻩ ﺳﺒﻮﺱ ﻭ ﭘﻮﺳﺘﻪ ﯼ ﺍﺭﺯﺷﻤﻨﺪ ﮔﻨﺪﻡ ﯾﺎ ﺑﺮﻧﺞ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺩﻭﺭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺷﻮﺩ.
ﺍﮔﺮ ﺁﺏ ﺑﺮﻧﺞ ﺁﺑﮑﺸﯽ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﺯﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻩ ﺑﻔﺮﺳﺘﯿﺪ، ﻣﯽﺑﯿﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ B1 ﺍﺳﺖ. ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻣﻼﺡ ﻭ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﺪﻥ ﺩﺭ ﭘﻮﺳﺖ ﮔﻨﺪﻡ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﭘﻮﺳﺖ ﺟﺪﺍﺳﺎﺯﯼ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﯿﺎﺭ ﻣﺮﻍﻫﺎﯼ ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﻣﯽﺷﻮﺩ.
ﺁﺭﺩ ﺳﻔﯿﺪ، ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﺍ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﻣﯽﮐﻨﺪ.
ﻣﺎ ﺩﺭ ﻓﺮﺁﯾﻨﺪ ﺁﺯﻣﺎﯾﺸﯽ ﺩﺭ ﺁﺯﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻩ ﺩﻭ ﺩﺳﺘﻪ ﻣﻮﺵ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﺮﺩﯾﻢ، ﺑﻪ ﯾﮏ ﺩﺳﺘﻪ ﺁﺭﺩ ﺳﻔﯿﺪ ﺩﺍﺩﯾﻢ، ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺵﻫﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺩﻭ ﻫﻔﺘﻪ ﻣﺮﺩﻧﺪ، ﺍﻣﺎ ﺑﻪ ﻣﻮﺵﻫﺎﯼ ﺩﺳﺘﻪ ﺩﻭﻡ ﺩﺭ ﺳﺎﻟﻦ ﺩﯾﮕﺮ، ﮔﻨﺪﻡ ﺑﺎ ﺳﺒﻮﺱ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺩﻭ ﻫﻔﺘﻪ ﻣﺸﺎﻫﺪﻩ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﻫﻤﻪ ﻣﯽﺟﻬﯿﺪﻧﺪ.
ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺛﺎﺑﺖ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﺁﺭﺩ ﺳﻔﯿﺪ ﮐﺸﻨﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﺩﺭ ﮐﺸﻮﺭ ﺳﻮﺋﯿﺲ ﺳﺒﻮﺱ ﮔﻨﺪﻡ ﯾﺎ ﺑﺮﻧﺞ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪﻫﺎﯼ ﮐﻮﭼﮏ ﺑﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﯾﮏ ﻓﺮﺍﻧﮏ ﻓﺮﻭﺧﺘﻪ ﻣﯽﺷﻮﺩ.
ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻣﺸﺎﻫﺪﻩ ﮐﺮﺩﻡ ﮐﻪ ﺳﺒﻮﺱﻫﺎ ﺩﺭ ﮐﯿﺴﻪﻫﺎﯼ ﺑﺰﺭﮒ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﻧﺎﻧﻮﺍﯾﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺭﺩ.
ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﮔﻔﺘﻢ ﭼﻪ ﻧﺎﻧﻮﺍﯼ ﺛﺮﻭﺗﻤﻨﺪﯼ…
ﺍﺯ ﺍﻭ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ : ﭼﻨﺪ ﮔﺮﻣﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺳﺒﻮﺱﻫﺎ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻣﯽﺩﻫﯿﺪ؟!
ﮔﻔﺖ : ﻫﻤﻪ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ.
ﮔﻔﺘﻢ : ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﻦ ﺩﯾﮕﺮ ﻧﻤﯽﺭﻭﻡ ﺳﻮﺋﯿﺲ.
ﻧﺎﻧﻮﺍ ﮔﻔﺖ : ﺍﯾﻦ ﮐﯿﺴﻪ ﺭﺍ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﮔﺬﺍﺷﺘﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﻣﺴﺘﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻢ، ﺯﻣﺴﺘﺎﻥ ﺧﺎﻧﻢﻫﺎ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻟﻐﺰﻧﺪﮔﯽ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽﺧﻮﺭﻧﺪ، ﻣﺎ ﺍﯾﻦ ﺳﺒﻮﺱﻫﺎ ﺭﺍ ﮐﻒ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽﭘﺎﺷﯿﻢ ﺗﺎ ﻣﺮﺩﻡ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺨﻮﺭﻧﺪ …!
ﺳﺒﻮﺱ ﺑﺪﻥﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﭼﺮﺑﯽﺯﺩﺍﯾﯽ ﻣﯽﮐﻨﺪ
ﺍﻭ ﺗﺎﮐﯿﺪ ﻣﯽﮐﻨﺪ :
ﺍﮔﺮ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﺪﺍﻧﻨﺪ ﺳﺒﻮﺱ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﻭﺯﻣﺮﻩ ﭼﻪ ﺧﺎﺻﯿﺘﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﻫﺮﮔﺰ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻣﺎﺩﻩ ﺣﯿﺎﺗﯽ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺩﺍﺷﺖ.
ﺳﺒﻮﺱ ﭼﺮﺑﯽﻫﺎﯼ ﺍﺿﺎﻓﯽ ﺭﺍ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺻﻔﺮﺍ ﻣﯽﮔﯿﺮﺩ ﻭ ﺍﺯ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﮔﻮﺍﺭﺵ ﺟﺪﺍ ﻣﯽﮐﻨﺪ، ﺻﻔﺮﺍ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺍﻭﻝ ﺧﻮﺩ ﺑﺎﺯ ﻣﯽﮔﺮﺩﺍﻧﺪ ﻭ ﭼﺮﺑﯽ ﺭﺍ ﺩﻓﻊ ﻣﯽﮐﻨﺪ.
?ﺳﺒﻮﺱ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺳﻪ ﻫﻔﺘﻪ ﺑﻪ ﺁﺯﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻩ ﺑﺮﻭﯾﺪ، ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺩﯾﺪ ﮐﻪ ﮐﻠﺴﺘﺮﻭﻝ ﺷﻤﺎ ﭼﻘﺪﺭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺁﻣﺪﻩ ﺍﺳﺖ.
? ﺳﺒﻮﺱ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻧﺎﻧﻮﺍﯾﯽﻫﺎ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﻫﺮ ﺻﺒﺢ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺷﯿﺮ ﺣﻞ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﯿﺪ. ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺳﺒﻮﺱ ﺩﺭ ﭘﻮﺳﺖ ﺳﯿﺐ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﭘﮑﺘﯿﻦ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻧﻤﯽﺩﻫﺪ ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ ﭼﺮﺑﯽ، ﺍﻣﻼﺡ ﺧﻄﺮﻧﺎﮎ ﻣﺜﻞ ﺳﺮﺏ ﻭ ﺟﯿﻮﻩ ﺩﺭ ﺑﺪﻥ ﺑﺎﻗﯽ ﺑﻤﺎﻧﺪ.
ﺳﻪ ﻋﺎﻣﻠﯽ ﮐﻪ ﻋﻤﺮ ﺭﺍ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﻣﯽﮐﻨﺪ :
ﺑﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﭘﺮﻭﻓﺴﻮﺭ، ﺍﺛﺒﺎﺕ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﭼﺎﻗﯽ، ﺑﯽﺧﻮﺍﺑﯽ، ﻭ ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪﯼ ﺳﻪ ﻋﺎﻣﻠﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﻋﻤﺮ ﺭﺍ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ.
ﺍﻭ ﺩﺭ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺗﺄﮐﯿﺪ ﻣﯽﮐﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ۱۲۰ ﺳﺎﻝ ﻋﻤﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺳﺎﻟﻢ ﺑﻤﺎﻧﯿﺪ، ﺷﺐﻫﺎ ﻏﺬﺍﯼ ﭘﺨﺘﻨﯽ ﻧﺨﻮﺭﯾﺪ.
⭐️ﺑﺮﮔﯽ ﺍﺯ ﺳﻼﻣﺘﯽ
ﺍﮔﺮ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺁﺏ ﺑﻨﻮﺷﻴﺪ، ﺗﻤﺎﻡ ﺭﺳﻮﺑﺎﺕ ﻣﻀﺮ ﺑﺪﻥ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺭﺳﻮﺑﺎﺗﻰ ﻛﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﺳﻨﮓ ﻛﻠﻴﻪ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺷﻮﺩ ﺍﺯ ﺑﻴﻦ ﻣﻴﺮﻭﺩ.
⭐️ﺍﻣﺎ ﻓﺎﻳﺪﻩ ﯼ ﺩﺭ ﺳﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻧﻮﺷﻴﺪﻥ ﺁﺏ :
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻫﺮﺑﺎﺭ ﻧﻮﺷﻴﺪﻥ ﺁﺏ ﻭ ﺗﻮﻗﻒ ﻛﺮﺩﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻨﻔﺲ، ﺑﺪﻥ ﺍﻛﺴﻴﮋﻥ ﻻﺯﻡ ﺭﺍ ﺩﺭﻳﺎﻓﺖ ﻣﻴﻜﻨﺪ ﻭ ﺍﻧﺴﻮﻟﻴﻦ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻴﺎﺯ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻗﻨﺪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﺪﻥ ﻣﯿﺪﻫﺪ.
چی بخوریم,غذای سالم,رژیم,رژیم غذایی,ورزش,سلامتی,چی نپزیم,بدون چربی,بدون روغن,بدون گوشت,بی روغن,بدون برنج,بی برنج,بدون کلسترول,آشپزی,آشپزی ایرانی,آشپزی فرنگی,آشپزی ملل,چی نخوریم,چی بپزیم,فست فود