کیک پنیر و انجیر
مواد لازم :
کره | ۸۰ گرم |
بیسکویت کاکائویی | ۱۵۰ گرم |
گلاب | ۱ قاشق مربا خوری |
پنیر خامه ای | ۲۰۰ گرم |
خامه | ۲۰۰ کرم |
ورق ژلاتین | ۱ عدد |
شیر | ۲/۱ لیوان |
عسل | ۳ قاشق غذا خوری |
انجیر | ۱۰ عدد |
بادام پرک شده | برای تزئین |
طرز تهیه :
در کیسه پلاستیک بیسکویت ها را ریخته و خوب پودر می کنیم . در ظرفی ریخته و با گلاب و کره مخلوط می کنیم . در ته قالب کمربندی خوب پهن می کنیم و با پشت چنگال خوب فشرده می کنیم . نیمی از انجیر ها را در غذا ساز ریخته تا خوب پوره شود . ورق ژلاتین را در کقداری آب خیس می کنیم . پنیر خامه ای را با انجیر و عسل خوب مخلوط می کنیم . ورق ژلاتین را در بعد از نرم شدن در شیر کم چرب می ریزیم و به پنیر و انجیر اضافه می کنیم . خامه را با همزن برقی می زنیم تا فرم بگیرد . حالا خامه فرم گرفته شده را با مواد پنیری مخلوط می کنیم . مواد را روی پایه بیسکوئیت می ریزیم . قالب را درون یخچال به مدت ۲ ساعت قرار می دهیم . وقتی روی آن بسته شد نیمه ی دیگر انجیر ها را برش می زنیم و روی کیک می چینیم و با پرک بادام و مقداری عسل تزئین می کنیم .