کیک پنیر با گوجه خشک
مواد لازم :
بیسکویت کراکر | ۱۰۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
سرکه سفید | ۱ قاشق غذا خوری |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
لیمو ترش | ۱ عدد |
گوجه فرنگی خشک | ۶ برش |
پیاز چه | ۶ ساقه |
سبزی معطرخرد شده | ۳ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
کره را در ظرفی ذوب می کنیم . و به همراه کراکر در میکسر می ریزیم تا ک دست شود . درون قالب مافین می ریزیم و درون یخچال به مدت ۱ ساعت قرار می دهیم . گوجه فرنگی خشک را خرد می کنیم و به همراه سرکه ، پیاز چه خر شده و سبزی معطر به دو عدد تخم مرغ زده شده اضافه می کنیم . پوست لیموترش را رنده کرده و به مواد اضافه می کنیم و سپس آب آنرا می گیریم و به همراه مقدار دلخواه نمک و فلفل به تخم مرغ ها اضافه می کنیم . نیمی از پنیر پیتزا را هم اضافه می کنیم و درون پایه که در قالب های مافین ریخته این می ریزیم واز پنیر پیتزای باقی مانده بروی آن می ریزیم و قالب ها را درون فر ۱۸۰ درجه برای مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار می دهیم . می توان برای تزئین از ساقه های ظریف پیازچه استفاده کرد .