کیک خرما با سس کاراملی
مواد لازم :
خرما هسته جدا شده | ۱ و ۱/۴ پیمانه ۲۵۰ گرم |
آب جوش | ۱ پیمانه |
هل پودر شده | ۱/۴ ق غ |
تخم مرغ بزرگ | ۴ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
روغن | ۳/۴ پیمانه |
وانیل | ۱ق چ |
آرد | ۲ و ۱/۲ پیمانه |
پکینگ پودر | ۱ ق غ |
دارچین | ۱ ق غ |
نمک | ۱/۲ ق چ |
جوش شیرین | ۱/۲ ق چ |
مواد لازم :
شکر قهو ه ای | ۳/۴ پیمانه |
خامه | ۱/۲ پیمانه |
کره | ۵۰ گرم |
طرز تهیه :
فر را از قبل باحرارت ۱۷۰ درجه روشن می کنیم تا گرم شود
هسته خرما را جدا می کنیم بعد با آب جوش مخلوط می کنیم و چند دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم و با کمک پشت چنگال خرما را له میکنیم تا مثل خمیر نرمی شود . حالا تخم مرغها را با شکر خوب هم می زنیم تا کرمی مانندشود سپس روغن و وانیل و مخلوط خرما را اضافه و دوباره خوب هم میزنیم . اول آرد را ۳ بار الک کرده بعد باپکینگ پودر ،دارچین و جوش شیرین و نمک مخلوط می کنیم و آن را در طی سه مرحله به مخلوط خرما اضافه می کنیم تا مواد به خورد هم برود .
قالب را چرب و آرد پاشی می کنیم و مواد را درون قالب می ریزیم و در فر به مدت ۳۵ دقیقه می پزیم . بعد از پختن کیک که کمی خنک شد سس کاراملی را که آماده کردیم وی کیک میریزیم و با کمی پسته خلالی شده تزئین میکنیم .
طرز تهیه سس کاراملی :
ابتدا شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر آب شود ( حرارات باید ملایم باشد تا شکر نسوزد ) بعد کره و خامه را به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم مدت چند دقیقه روی حرارت باشد کافی است . بعد از خنک شدن روی کیک میریزیم .
عکس از بیتوته