کیک خرما با سس کاراملی

کیک خرما با سس کاراملی

 

مواد لازم :

 

خرما هسته جدا شده ۱ و ۱/۴ پیمانه ۲۵۰ گرم
آب جوش ۱ پیمانه
هل پودر شده ۱/۴ ق غ
تخم مرغ بزرگ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
روغن ۳/۴ پیمانه
وانیل ۱ق چ
آرد ۲ و ۱/۲ پیمانه
پکینگ پودر ۱ ق غ
دارچین ۱ ق غ
نمک ۱/۲ ق چ
جوش شیرین ۱/۲ ق چ

مواد لازم :

 

شکر قهو ه ای ۳/۴ پیمانه
خامه  ۱/۲ پیمانه
کره  ۵۰ گرم

 

طرز تهیه :

فر را از قبل باحرارت ۱۷۰ درجه روشن  می کنیم تا گرم شود
هسته خرما را جدا می کنیم بعد با آب جوش مخلوط می کنیم و چند دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم و با کمک پشت چنگال خرما را له میکنیم تا مثل خمیر نرمی شود . حالا تخم مرغها را با شکر خوب هم می زنیم تا کرمی مانندشود سپس روغن و وانیل و مخلوط خرما را اضافه و دوباره خوب هم میزنیم . اول آرد را ۳ بار الک کرده بعد باپکینگ پودر ،دارچین و جوش شیرین و نمک مخلوط می کنیم و آن را در طی سه مرحله به مخلوط خرما اضافه می کنیم تا مواد به خورد هم برود .

قالب را چرب و آرد پاشی می کنیم و مواد را درون قالب می ریزیم و در فر به مدت ۳۵ دقیقه می پزیم . بعد از پختن کیک که کمی خنک شد سس کاراملی را که آماده کردیم وی کیک میریزیم و با کمی پسته خلالی شده تزئین میکنیم .
طرز تهیه سس کاراملی :
ابتدا شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر آب شود ( حرارات باید ملایم باشد تا شکر نسوزد ) بعد کره و خامه را به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم مدت چند دقیقه روی حرارت باشد کافی است . بعد از خنک شدن روی کیک میریزیم .

عکس از بیتوته

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید