کیک تره فرنگی و تخم کدو
مواد لازم :
سس سفید (بشامل ) | ۱ لیوان |
تره فرنگی خرد شده | ۳۰۰ گرم |
دانه تخم کدو برشته | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
زیتون سیاه | ۵۰ گرم |
جعفری | ۱۰ شاخه |
پنیر پیتزا | ۵۰ گرم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
در قابلمه ای تره فرنگی تمیز و خرد شده را با کمی روغن زیتون تفت می دهیم وقتی کمی نرم شد نصفی از مغز تخم کدو ها را هم اضافه می کنیم و روی شعله ملایم ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا پخته شوند . بعد اجازه می دهیم تا خنک شود و حالا زیتون های خرد شده را نیز به آن اضافه می کنیم . در کاسه ای زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم . زرده ها را کمی می زنیم و پنیر و سس بشامل را به همراه نمک و فلفل جعفری خرد شده را اضافه می کنیم . تره فرنگی را اضافه می کنیم و باز مخلوط می کنیم . سفیده تخم مرغ را با همزن برقش آنقدر می زنیم تا کف کند و از ظرف بیرون نریزد . به آرامی با مخلوط تره فرنگی و زرده تخم مرغ مخلوط می کنیم . در قالب های کوچک کمی روغن زیتون می ریزیم و از این مایع درون آن روی آنرا هم با تخم کدو تزئین می کنیم . قالب ها را در فر ۱۸۰ درجه حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار می دهیم . بعد از کمی خنک شدن قالب ها را برگردانده و کیک تره فرنگی را سرو کنید .