مواد لازم
کره آب شده | ۲ پیمانه |
شکر | ۲ پیمانه |
بیکینگپودر | دو قاشق چایخوری |
جوششیرین | دو قاشق چایخوری |
نمک | یک قاشق چایخوری |
پودر دارچین | یک قاشق چایخوری |
پودر جوزهندی | یک قاشق چایخوری |
تخم مرغ | دو عدد |
وانیل | دو قاشق چاخوری |
پوره کدوحلوایی | ۴۲۵ گرم |
آرد کامل | ۴ پیمانه |
مواد لازم برای تهیه رویه کوکی | |
کره | نصف پیمانه |
شکر قهوه ای | نصف پیمانه |
شیر | ۱/۴پیمانه |
چایخوری وانیل | یک قاشق چایخوری |
پودر قند | ۲/۵ پیمانه |
پودر دارچین | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکی کدوحلوایی
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. در یک ظرف بزرگ، دو پیمانه کره را با همزن برقی و سرعت متوسط ۱ دقیقه هم بزنید. شکر، بیکینگپودر، جوش شیرین، نمک، دارچین و جوزهندی را مخلوط کنید. آنها را خوب مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها و دو قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید.
پوره کدوحلوایی را اضافه کنید. پس از اینکه موادیکدست شدند، به تدریج آرد را اضافه کنید و با کمک قاشق چوبی آنها را با هم مخلوط کنید.کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. از خمیر با فاصله روی سینی فر بریزید. آنها را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا طلایی شوند. سپس آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.حالا سس روی کوکی را آماده کنید در یک قابلمه کوچک، نصف پیمانه کره و شکر قهوه ای را با یکدیگر مخلوط کنید تا شکرها حل شوند. آنها را درون کاسه کوچکی بریزید. شیر و یک قاشق چایخوری وانیل را به آن اضافه کنید. پودر قند را اضافه کنید و خوب هم تا سفید رنگ شود بزنید. از این خامه روی کوکی ها قرار دهید و در صورت تمایل، روی آنها پودر دارچین بپاشید.
#طرز_تهیه_کوکی_کدو_حلوایی