کوروکه ماهی کولی و سیب زمینی
مواد لازم :
ماهی کولی | ۴۰۰گرم |
سیب زمینی آب پز | ۱۶۰ گرم |
پنیر پارمسان | ۲۰ گرم |
فلفل قرمز | ۱ قاشق غذا خوری |
آب لیموی تازه | ۱.۵قاشق غذاخوری |
پنیر ریکوتا | ۲۰ گرم |
نمک | به مقدار دلخواه |
روغن و پودر سوخاری | برای سرخ کردن |
طرز تهیه :
در ابتدا ماهی ها را تمیز کرده و سر آنها را می زنیم . کمی نمک و فلفل برای مزه دار شدن درون ماهی می زنیم و ۱ تا ۲ ساعت صبر می کنیم تا مزه دار شود . سیب زمین ها را ریز خرد می کنیم . پنیر پارمسان و پنیر ریکوتا را به همراه نمک و آب لیموی تازه به سیب زمینی ها اضافه می کنیم . حالا از مواد آماده شده یک قاشق برداشته و در داخل شکم ماهی را با آن پر می کنیم . شکم ماهی را بسته در پودر سوخاری غلطانده و در روغن داغ سرخ می کنیم . بعد از سرخ شدن آنها را روی دستمال آشپزخانه می گذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود . غذا را با ترشی کلم قرمز سرو کنید . نوش جان