کوروکه ماهی کولی و سیب زمینی

کوروکه ماهی کولی و سیب زمینی

مواد لازم :

ماهی کولی ۴۰۰گرم
سیب زمینی آب پز ۱۶۰ گرم
پنیر پارمسان ۲۰ گرم
فلفل قرمز ۱ قاشق غذا خوری
آب لیموی تازه ۱.۵قاشق غذاخوری
پنیر ریکوتا ۲۰ گرم
نمک به مقدار دلخواه
روغن و پودر سوخاری برای سرخ کردن

طرز تهیه  :

در ابتدا ماهی ها را تمیز کرده و سر آنها را می زنیم . کمی نمک و فلفل برای مزه دار شدن درون ماهی می زنیم و ۱ تا ۲ ساعت صبر می کنیم تا مزه دار شود . سیب زمین ها را ریز خرد می کنیم . پنیر پارمسان و پنیر ریکوتا را به همراه نمک و آب لیموی تازه به سیب زمینی ها اضافه می کنیم . حالا از مواد آماده شده یک قاشق برداشته و در داخل شکم ماهی را با آن پر می کنیم . شکم ماهی را بسته در پودر سوخاری غلطانده و در روغن داغ سرخ می کنیم . بعد از سرخ شدن آنها را روی دستمال آشپزخانه می گذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود . غذا را با ترشی کلم قرمز سرو کنید . نوش جان

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید