کلوچه اسپریتز
مواد لازم برای کلوچه اسپریتز :
آرد سفید یا آرد مخصوص کیک | ۲ فنجان |
شکر | نصف فنجان |
نمک | مقدار خیلی کمی |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
کره خرد شود به تکه های کوچکتر | ۵۰۰ گرم |
مواد لازم برای تزیین کلوچه | |
شکر رنگی | به مقدار لازم |
آجیل (مثل گردو و …) | به مقدار لازم |
رویه خامه ای کیک و شیرینی | به مقدار لازم |
پودر شکر | به مقدار لازم |
طرز تهیه کلوچه اسپریتز :
فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. آرد، شکر و نمک را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و بعد عصاره وانیل را اضافه کنید. حالا تخم مرغ را شکسته و درست وسط کاسه بریزید و همراه با تکه های کره خوب مخلوط کنید. و با دستهایتان این مخلوط را هم بزنید. البته یادتان باشد که خیلی ورز ندهید و گرنه کلوچه هایتان سفت می شوند. ما فقط می خواهیم همه چیز ترکیب شده ویک دست شوند. در مرحله بعد شما به یک کوکی پرس (cookie press) نیاز دارید تا این کلوچه ها را درست کنید.
قالبی که دوست دارید را انتخاب کرده و بعد کوکی پرس را با خمیر پر کنید. حالا خمیر را روی یک کاغذ روغنی قالب بزنید. یادتان باشد که این کار زیاد هم راحت نیست، پس اگر خرابکاری شد زیاد هم سخت نگیرید، فقط آنهایی که خوب نشدند را به کوکی پرس برگردانده و دوباره قالب بزنید.
کلوچه ها را برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه داخل فر بگذارید. فراموش نکنید که تزیین روی کلوچه را از قبل انتخاب کرده باشید، چون باید خیلی سریع بعد از بیرون آوردن آنها از فر تزیین شان کنید. ما شکر رنگی و تکه های گردو را به شما پیشنهاد می کنیم.
بعد از ریختن شکر و گردو روی کلوچه اجازه بدهید که ۵ دقیقه سرد شوند بعد آن ها را روی توری فلزی قرار بدهید تا کاملا سرد شوند. وقتی کاملا سرد شدند آنها را داخل یخچال نگه دارید.