کرپ
مواد لازم :
۱ لیوان | شیر |
یک لیوان ۱۲۵ گرم | آرد سفید نرم |
۵ عدد | تخم مرغ |
۴ تا ۵ قاشق سوپخوری | روغن مایع |
به مقدار لازم | نمک |
طرز تهیه :
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و خوب هم می زنیم . بقیه مواد را به ظرف اضافه کرده و خوب مخلوط کرده تا مایه ای کاملا صاف و بدون گلوله بدست آید . اگر احساس کردید که گلوله ای وجود دارد آن را از صافی رد می کنیم. تابه کوچک دسته داری را که بهتر است از جنس تفلون باشد ، کمی چرب کرده روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم شود. به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه میان تابه می ریزیم و تابه را می غلطانیم تا سطح تابه از مایه پوشیده شود. مسئله مهم در تهیه کرپ نازکی و ظرافت آن است.
تابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کرپ کمی برشته شود و آن را بر گردانده تا طرف دیگر آن هم سرخ شود بعد از پخت در سینی بر می گردانیم و به همین ترتیب تمام کرپ ها را آماده می کنیم . اگر از مایه مقدار بیشتری در تابه بریزیم ، کرپ ها ضخیم می شوند و لطافت خود را از دست می دهند.
کرپ در حقیقت نوعی نان نازک است که در تابه کوچک روی حرارت ملایم تهیه می شود و مواد مختلفی از قبیل گوشت، پنیر ، سبزی و مربا میان آن گذاشته ، پس از پیچیدن مصرف می گردد . کرپ را می توان قبلا تهیه کرده ، چند روز در یخچال نگهداری نمود.
این نکته قابل توجه است که مواد لازم را باید در قسمت برشته کرپ ریخته و بعد آن را لوله کرد و بعد سرخ نمود . مگر کرپ هایی که در آنها مربا و خامه ریخته می شود . در این صورت باید دو طرف کرپ را برشته کرد که بعد از ریختن مواد داخل کرپ احتیاجی به سرخ کردن طرف دیگر نداشته باشیم.