کرپ با پنیر و لوبیا سبز
مواد لازم :
تخم مرغ | ۵ عدد |
شیر | ۵۰۰ میلی لیتر |
آرد سفید | ۴۰۰ گرم |
سیب زمینی آب پز | ۳۰۰ گرم |
لوبیا سبز | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
آویشن | ۱ قاشق غذا خوری |
پنیر یارمسان | ۱۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
نمک | به مقدار لازم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ و شیر را مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شود . آرد و کمی نمک اضافه می کنیم و دوباره مخلوط می کنیم . در ماهی تابه ای کمی روغن زیتون می ریزیم و می چرخانیم . روغن اضافه را خارج می کنیم از مایع کرپ یک ملاقه کوچک برداشته و در مرکز ماهی تابه می ریزم و می چرخانیم تا تمام سطح را بپوشاند . صبر می کنیم تا یک طرف آن سرخ شود . آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود . کنار می گذاریم و تمام کرپ ها را به همین ترتیب آماده می کنیم . در ظرف دیگری پیاز را خلالی برش داده و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم لوبیا سبز ها را به دو قسمت تقسیم می کنیم و می ریزیم و روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا نرم و پخته شود . بعد از پخت لوبیا ها سیب زمینی آبپز را که ریز خرد شده می ریزیم . آویشن و نمک و فلفل آن را اندازه می کنیم . کرپ را بصورت تک پهن می کنیم و از مواد درون آن می ریزیم مخلوطی از پنیر پیتزا و پارمسان را می ریزیم و رول می کنیم . کرپ ها را در سینی فر می چینیم و به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۵۰ درجه قرار می دهیم تا فقط پنیر میانه آن آب شود . برش می دهیم و درون ظرف سرو می چینیم و با ساقه پیاز چه تزئین می کنیم .