کروکه سیب زمینی
مواد لازم :
سیب زمینی آبپز | نیم کیلوگرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پنیر پارمسان رنده شده | ۱۰۰ گرم |
زعفران آب کرده | در صورت تمایل کمی |
آرد سوخاری و کنجد | به مقدار لازم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
سیب زمینی آبپز را رنده می کنیم و مقداری نمک و فلفل به اندازه دلخواه به آن اضافه می کنیم . پنیر پارمسان رنده شده و ۱ عدد از تخم مرغ ها را به همراه زعفران به سیب زمینی اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم . تخم مرغ دوم را در ظرف دیگری کمی می زنیم تا حالت لخته ای آن در آید . آرد سوخاری و کنجد را هم با هم مخلوط می کنیم . البته اگر مقدار کنجد بیشتر باشد بهتر است . حالا از مواد سیب زمینی به اندازه ی یک گردو برداشته و به هر شکل که دوست داریم در آورده . ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری و کنجد می غلطانیم . بعد درون روغن زیاد سرخ می کنیم . وقتی اطراف کروکه ها سرخ شد آنها را بیرون آورده و بر روی دستمال آشپزخانه می گذاریم تا روغن آن گرفته شود .
نکته : در صورتی که دوست داشته باشید می توانید در میان کروکه های خود مقداری پنیر پیتزا بریزید و بعد سرخ کنید که البته بسیار لذیذ خواهد شد .