کرفس شکم پر
مواد لازم :
پنیر موزارلا | ۲۰۰ گرم |
خامه ترش | ۲ قاشق سوپخوری |
ساقه کرفس | یک دسته |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زیتون بدون هسته | ۲۰ عدد |
طرز تهیه :
ساقههای کرفس را به قطعات ۴ تا ۵ سانتیمتری برش دهید. پنیر، خامه و زیتون خرد شده را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل را به اندازه دلخواه به مخلوط اضافه کنید. حالا از مواد داخل قیف ریخته و با ماسوره دلخواه درون ساقههای کرفس را پر کنید.برای تزئین هم می توان از گوجه گیلاسی و یا زیتون سیاه استفاده کرد .