کدو تنبل ترش و شیرین
مواد لازم :
کدو تنبل | ۱ کیلو گرم |
سرکه | نصف لیوان |
نعناع | ۱۰ شاخه |
سیر | ۳ حبه |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
کدو تنبل را پوست کنده و ریشه ها و تخمه های آنرا جدا می کنیم . و نازک برش می زنیم . برش های نازک را در روغن زیتون سرخ می کنیم . کدو های سرخ شده را از درون ظرف خارج می کنیم . سیر های خرد شده را می ریزیم و کمی تفت می دهیم . نعناع ها را که فقط چند تکه کرده ایم را به همراه کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم . در کاسه ای سرکه و شکر را با هم مخلوط می کنیم . کدو ها را به ظرف نسوز و نچسبی منتقل می کنیم و مخلوط سرکه و شکر را بروی آن می ریزیم و روی حرارت ملایم گاز می گذاریم یا درون فر با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرارمی دهیم . این پیش غذا را هم می توان گرم و هم سرد سرو نمود .
نکته : بجای شکر می توان از ۱ لیوان شیره انگور استفاده کرد . که بسیار لذیذ است .