کدو تنبل با تخم آفتابگردان
مواد لازم :
کدو تنبل | ۱ کیلو |
مغز تخم آفتاب گردان | ۱۰۰ گرم |
زیتون سیاه خرد شده | ۱۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۳۰۰ گرم |
سس گوجه فرنگی | ۱۰۰ گرم |
پنیر پارمسان | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
پیاز و سیر را ریز خرد می کنیم و آنها را در ماهی تابه با کمی روغن زیتون سرخ می کنیم . سس گوجه فرنگی و مغز تخم آفتاگردان را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و کمی نمک و فلفل می زنیم . کدو را پوست کنده و هسته و رشته های آنرا خوب جدا می کنیم . کدو ها را ورقه ای کرده و در تابه های رژیمی با مقدار خیلی کمی روغن آنها را کمی سرخ می کنیم و اجازه می دهیم تا خنک شود . در ظرف نچسب و نسوزی کمی روغن زیتون ریخته و یک لایه از کدوها را می چینیم . از سس آماده شده روی آن می ریزیم و مقداری زیتون خرد شده . این کار را لایه لایه انجام می دهیم و در انتها هم روی آنرا با پنیر پیتزا و پنیر پارمسان می پوشانیم . ظرف را در فر گرم با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار می دهیم . قبل از سرو این غذا باید حدود ۱۵ دقیقه اجازه داد تا کمی خنک شود .