کتلت گردو

مواد لازم:

گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم
پودر گردو: ۲۰۰ گرم
برنج پخته شده: یک لیوان
پودر سوخاری: ۲ تا ۳ قاشق
تخم‌مرغ: ۳ عدد کوچک یا ۲ عدد بزرگ
پیاز رنده شده: یک عدد متوسط
روغن، نمک و فلفل و زرد‌چوبه: به میزان لازم

 

27--cookingpabi--آشپزی-با-پابی---Cutlet-Walnut-1--کتلت-گردو
طرز تهیه کتلت گردو:

گوشت چرخ شده را به همراه پیاز رنده شده و نمک و ادویه‌ها در یک ظرف مناسب بریزید و بعد گردوی چرخ شده و برنج پخته شده و تخم‌مرغ‌ها را هم اضافه کنید و پودر سوخاری را آن‌قدر بریزید که مواد خیلی سفت نشود.
اگر مایه شل بود می‌توانید پودر سوخاری را بیشتر بریزید. آنها را مخلوط کنید و ورز دهید. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست فرم دهید و در روغن سرخ کنید.
برای تزئین از سس کچاپ و زیتون و چند برش لیمو استفاده کنید و میل کنید.

 

این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.

 

آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید