مواد لازم :
سینه مرغ | ۱ عدد |
نخود فرنگی | ۱ پیمانه |
سیب زمینی | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
هویج | ۱ عدد |
جعفری خرد شده | ۳ ق غ |
فلفل دلمه ای | نصف عدد |
نمک فلفل آویشن زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
همه ی مواد را داخل غذا ساز ریخته و خوب مخلوط کنید . از غذا ساز خارج کرده و خوب ورز دهید ، سپس تمام ادویه ها رو به آن اضافه کرده و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید، ماهیتابه را داغ کرده و مخلوط را بصورت شامی یا کتلت با قالب زده و سرخ کنید.
این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.
آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی