مواد اولیه :
جعفرى ساطورى شده | ٣ تا ۴ قاشق غذا خورى |
فلفل دلمه اى | ١/٢ فلفل |
پیاز متوسط | ١ عدد |
سینه مرغ کامل | ١ قطعه |
زعفران دم کرده | ٢ قاشق غذا خورى |
کره | ١٠٠گرم(آب شده) |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه :
سینه مرغ را ٢ بار با پنجره ریز چرخ کنید سپس زعفران دم کشیده نمک و فلفل دلمه ای، پیاز رنده شده بدون آب و جعفرى ساطورى شده را با هم مخلوط کنید و تا جایى که چربى روى دستتان را بگیرد مواد را ورز دهید،سپس روى ظرف را با سلفون بپوشانید و ٢ ساعت به آن استراحت دهید.
حالا مواد را به سیخ مخصوص کوبیده بکشید و به جاى استفاده از آب که هنگام سیخ کشیدن کباب به دست میزنید از آب پیازى که رنده کرده بودید استفاده کنید سیخها را به روى آتش منتقل کباب کنید و دقایق اولیه سریع سیخها را پشت و رو کنید بعد از آماده شدن کره داغ و آب شده را با برس به کبابتان بمالید . این کباب را با پلوى زعفرانى یا نان داغ میل کنید.
عکسی از کباب کوبیده مرغ ساده
این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.
آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی