کباب میگو (تند )
مواد لازم :
سس تند آسیایی | نصف پیمانه |
برگ گشنیز خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیموی تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر له شده | ۳ حبه |
میگو، پوست گرفته و تمیز شده | ۱۲ عدد |
طرز تهیه :
سس تند ، گشنیز، آب لیمو و سیر را در یک ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا یک دست شود . نصف سس را در یک ظرف کوچکتر ریخته و برای مرحله بعد نگه دارید . میگوها را داخل ظرف ریخته و خوب با سس مخلوط کرده و حدوداً ۲۰ دقیقه اجازه می دهیم میگو ها در این سس باقی بمانند . گریل را گرم کرده و بعد همه ی میگو ها را سیخ می کشیم و باقی مانده سس که به میگو هاچسبیده را پاک می کنیم . میگوهای سیخ زده را روی گریل قرار می دهیم و روی آن ها روغن زیتون اسپری می زینیم . ۲تا ۳ دقیقه هر طرف را بپزید طوری که طلایی شود و خوب بپزد. بعد از پخت با برگ گشنیز و لیموی تازه و بقیه سس میگو ها را سرو کنید .