کاشی رنگی فلفل و پارمسان
مواد لازم :
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای قرمز سبز و زرد | از هرکدام ۲ عدد |
پنیر پارمسان رنده شده | ۳۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
سس بشامل غلیظ | ۳ لیوان |
آویشن | ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز چه | ۸ ساقه |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
فلفل ها را درون فر و یا بروی باربیکیو کبابی می کنیم . پوست و دانه آنها را جدا می کنیم .۴/۱ از هر فلفل را کنار می گذاریم و نگینی خرد می کنیم . هر رنگ راجدا گانه پوره می کنیم . ۱ عدد تخم مرغ مقداری نمک و فلفل ۱۰۰ گرم پنیر پارمسان و ۱ لیوان از سس بشامل را به همراه تکه های نگینی خرد شده از همان رنگ را خوب مخلوط می کنیم . برای فلفل دلمه ای سبز پیاز چه و آویشن را هم اضافه می کنیم . حالا قالب مورد نظر را چرب می کنیم ابتدا رنگ قرمز را می ریزیم روی آنرا صاف می کنیم . درون ظرف بزرگتری آب جوش میریزیم و قالب را درون آن می گذاریم و فقط برای ۵ دقیقه در فر۱۸۰ درجه قرار می دهیم و بعد بیرون آورده و لایه زرد رنگ را می ریزیم دوباره ۵ دقیقه دیگر درون فر قرار می دهیم . و در انتها لایه سبز رنگ و بعد از این در حدود ۱۰ دقیقه دیگر درون فر قرار می دهیم . کاشی رنگی ما آماده سرو است . بعد از خارج کردن از قالب می توان با برش هایی از گوجه فرنگی و ساقه پیاز چه تزئین و نوش جان کنید .