ژله نسکافه

مواد لازم:

نسکافه ۲ قاشق سوپخوری سر صاف
پودر ژلاتین ۱۲ گرم (۱/۵ قاشق سوپخوری)
شکر ۶ قاشق سوپ خوری
آب جوش ۱ لیوان
آب سرد ۱/۲ لیوان

طرز تهیه ژله نسکافه:

۱- پودر ژلاتین را با ۱/۲ پیمانه آب سرد مخلوط کرده به صورت بن ماری حل می کنیم. نسکافه و شکر را با ۱ لیوان آب جوش مخلوط کرده هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود.

 

28--cookingpabi--آشپزی-با-پابی---Espresso-jelly-1-ژله-نسکافه
۲- حالا ژلاتین را به آن افزوده مخلوط کرده در قالب می ریزیم می گذاریم در یخچال تا کاملا بسته شود. بعد از بسته شدن از یخچال خارج کرده کف قالب را یک لحظه در آب جوش قرار داده و ژله را در ظرفی که با آب سرد خیس کرده ایم برگردانده و سرو می کنیم.

 

Check Also

دو پیازه میگو

مواد لازم: میگوی ریز پاک کرده ۲۵۰ گرم سیب زمینی پوست کنده مکعبی خرد شده ...

دیدگاهتان را بنویسید