چرا نباید پنیر را با گوجه و خیار خورد؟
یکی از متخصصین آسیبشناسی و طب سنتی ایرانی با اشاره به این که پنیر یک ماده پروتئینی با طبع سرد است و نباید آن را با گوجه، خیار و هندوانه که طبع سرد دارند، خورد اظهار کرد: بسیاری از افراد براساس عادت همیشگی در صبحانه میان وعدهها پنیر را با گوجه و خیار یا هندوانه میخورند. این امر باعث بروز بسیاری از عارضهها و برخی بیماریها شامل دیابت، ام اس، اختلالات عصبی، گوارشی و غیره میشود. به طوری که برخی از افراد پس از خوردن پنیر دچار ضعف میشوند این افراد باید از خوردن پنیر پرهیز کنند.
وی افزود: مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه، هندوانه و یا سردیهای دیگر باعث بروز عارضهها و بیماریها میشود، که این امر عمر را کوتاه میکند. بهتر است افرادی که تمایل به مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجه و یا هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند.
یعنی برابر ۵۰ گرم پنیر، گوجه و خیار یا هندوانه از ۵۰ گرم گردو استفاده کنند.
ایشان تصریح کردند: پنیر دارای مولکولهای پروتئینی پیچیده است و برای تجزیه شدن نیاز به مقدار زیادی انرژی دارد. به همین دلیل هنگام تجزیه انرژی زیادی را از بدن دریافت میکند. مصرف همزمان پنیر با گوجه و خیار یا هندوانه که از مواد سرد هستند. باعث تشدید این فرآیند میشود.
این متخصص آسیبشناس و طب سنتی ایرانی در پایان گفت: بهتر است پنیر همراه مغز دانههایی مانند گردو و یا خرما، کشمش و مواد گرم پرانرژی مصرف شود تا انرژی لازم را از این مواد دریافت کند. پنیر از لبنیات پرمصرف در سبد غذایی ما ایرانیان است و حذف آن امکانپذیر نیست پس بهتر است هنگام مصرف پنیر به نوع موادی که با آن استفاده میشود توجه شود تا مشکلی پیش نیاید.
چی نپزیم,بدون چربی,بدون روغن,بدون گوشت,بی روغن,بدون برنج,بی برنج,بدون کلسترول چی بخوریم,غذای سالم,رژیم,رژیم غذایی,ورزش,سلامتی,آشپزی,آشپزی ایرانی,آشپزی فرنگی,آشپزی ملل,چی نخوریم,چی بپزیم,