پیتزا کدو با خمیر اسفناج
مواد لازم :
خمیر نان بربری | ۱۰۰ گرم |
اسفناج | ۱۰۰ گرم |
کدو بزرگ | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای سبز | ۱ عدد |
پونه کوهی | ۱ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذا خوری |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
طرز تهیه :
در ابتدا برای تهیه خمیر این پیتزا ، اسفناج ها را پس از پاک کردن و شستن در ظرفی ریخته و با حرارت بسیار ملایم اجازه می دهیم تا اسفناج ها بپزد . بعد از پختن اسفناج ، آنرا در مخلوط کن ریخته و به صورت پوره در می آوریم . حالا پوره را با خمیر نان بربری خوب ورز می دهیم ، دوباره ۱۵ دقیقه استراحت می دهیم . در این فاصله کدو را از وسط نصف می کنیم و برش هایی به ضخامت ۵/۰ سانتی متر می زنیم . فلفل دلمه ای ها را هم بصورت نوارهای ۱ سانتی متری می بریم . حالا کدو و فلفل دلمه ای ها را ظرف چدنی بدون روغن کباب می کنیم . خمیر را بعد از استراحت به ضخامت ۷/۰ سانتی متر باز می کنیم . پنیر پیتزا را روی خمیر می ریزیم و کدو های کباب شده و همین طور فلفل دلمه ای ها را هم روی خمیر و پنیر می چینیم . بعد در انتهای کار پونه کوهی را می پاشیم . پیتزا را درون فر داغ با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم . پیتزا ی آماده شده را بعد از خارج کردن از فر با کمی روغن زیتون ، داغ سرو می کنیم .