مواد لازم :
خمیر پیتزا | ۱عدد |
سس پستو | ۱/۲ پیمانه |
گوجه فرنگی رسیده و خرد شده | ۱ عدد |
فلفل سبز خرد شده | ۱ عدد |
زیتون سیاه خرد شده | ۱۰ عدد |
پیاز قرمز کوچک خرد شده | ۱عدد |
پنیر فتا | ۱ پیمانه |
طرز تهیه:
برای تهیه پیتزا پستو، ابتدا فر را تا حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید و خمیر پیتزا در آن پهن کنید و سس پستو را بر روی آن بمالید . به ترتیب یک لایه گوجه فرنگی ، سپس فلفل، زیتون، پیاز قرمز، و پنیر فتا را بر روی خمیر بریزید . ظرف را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود، داخل فر قرار دهید . سپس پیتزا پستو را از فر خارج نموده، میل کنید.