پیتزا میوه
مواد لازم :
خمیر نان بربری | ۲ چانه |
پرتغال | ۱ عدد |
هلو یا زرد آلو | ۲ عدد |
توت فرنگی | ۴ عدد |
گلابی | ۱ عدد |
پنیر موتزارلا | ۱۰۰ گرم |
لیمو ترش | ۱ عدد |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
پودر قند | برای تزئین |
طرز تهیه:
اول میوه ها را بعد از شستن به دلخواه برش نازک می زنیم . لیمو ترش را آب گرفته و به همراه شکر روی میوه های برش خرده می ریزیم . خمیر نان را به شکل دلخواه ( دایره یا مستطیل ) به ضخامت حدود ۵/۰ سانتی متر باز می کنیم . پنیر را در سطح خمیر می ریزیم و میوه ها را بر روی آن می چینیم. پیتزا را در فر داغ شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقیه قرار می دهیم تا آماده شود . بعد از آماده شدن با کمی پودر قند و یا سس شکلات تزئین می کنیم.