مواد لازم :
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد | ۱ پیمانه |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱/۴ قاشق چایخوری |
پونه خشک | ۱/۲ قاشق چایخوری |
بادمجان بزرگ، حلقه شده | ۱ عدد |
روغن نباتی | به مقدار لازم |
سس گوجه یا سس اسپاگتی | ۱ پیمانه |
پنیر موتزارلا رنده شده | ۱ و ۱/۲ پیمانه |
طرز تهیه:
برای تهیه پیتزای بادمجان، ابتدا فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید . تخم مرغ را در یک کاسه خوب هم بزنید و آرد، نمک، فلفل و پونه کوهی را به آن اضافه کنید . کمی روغن در تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. بامجان های حلقه شده را در مخلوط تخم مرغ غوطه ور کنید و در روغن بگذاربد تا زمانی که به خوبی سرخ شود. طرف دیگر بادمجان را نیز به همین صورت سرخ کنید. به ترتیب بادمجان ها را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و یک قاشق سس گوجه یا سس اسپاگتی را به اندازه کافی برای پوشش دادن هر تکه بادمجان روی آن بریزید و بر روی هر بادمجان پنیر موتزارلا بپاشید . ظرف را در فر به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید تا زمانی که پنیر موتزارلا آب شود . بادمجان ها را از فر خارج نموده و در ظرف مناسبی بچینید .