پیتزا رعیتی
مواد لازم :
خمیر نان بربری | ۲ چانه |
ژامبون مخصوص | ۲۰۰ گرم |
پنیر موتزارلا | ۲۰۰ گرم |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذا خوری |
کنجد | برای تزئین |
طرز تهیه:
خمیر نان بربری را بصورت دایره به صخامت ۵/۰ سانتی متر باز می کنیم و می گذاریم حدود ۳۰ دقیقیه استراحت کند . ( برای هر چانه این کار را انجام می دهیم ) هر کدام از این خمیر ها را به ۶ قسمت تقسیم می کنیم . اول پنیر روی هر قسمت می ریزیم بعد یک برگ از ژامبون را قرار می دهیم . حالا خمیر را از سمت محیط به طرف مرکز دایره رول می کنیم . در انتهای کار روی خمیر را با برس روغن زیتون می مالیم و روی آنها کنجد می پاشیم . نان های آماده شده را در تنور و یا فر ی که از قبل خوب داغ شده می گذاریم در حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه .پیتزا برای سرو آماده است .