پیاز شکم پر

پیاز شکم پر

مواد لازم :

پیازبزرگ ۴ عدد
تن ماهی ۱ قوطی
نان تست ۳ عدد
رز ماری  ۱ساقه
آویشن ۱ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز شیرین ۱ عدد
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

پیاز ها را بعد از پاک کردن و شستن درون کیسه پخت قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا پخته شود . بعد صبرکنید تا خنک شود بعد حلقه های آنرا جدا کنید و کنار بگذارید . مواظب باشید که لایه ها برش نخورد . نان های تست را به مربع های ۱در ۱ برش بزنید و به همراه مقدار نمک و فلفل در روغن سرخ کنید . رز ماری خرد شده و آویشن را به همراه فلفل قرمز به نان اضافه کنید و اجازه دهید نان ها برشته و ترد شود .تن ماهی را باز کنید و مایع درون آنرا جدا کنید . ماهی را تکه تکه کنید و به نان برشته شده اضافه کنید . و خوب با همن مخلوط کنید . حالا درون پرک های پیاز را از مواد آماده شده پر کنید و در ظرف بچینید و با در چوش فقط برای مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید . برای ترئین می توان از یک برگ روز ماری و برشی از لیمو ترش استفاده کنید .

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید