پوره سیب زمینی با سیر

پوره سیب زمینی با سیر

مواد لازم :

سیر ۲ بوته
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
نمک دریا ۵۰ گرم
شیر ۱ لیوان
کره ۱۰۰ گرم

طرز تهیه :

در ظرفی کمی آب جوش می ریزیم و سیر ها را بعد از پوست کندن در سبد فلزی قرار می دهیم و روی آب قرار می دهیم تا سیر بصورت بخار پز پخته شود . سیب زمینی ها را بعد از شستن و پوست کندن قطعه قطعه کرده در آب جوش به همراه نمک دریا می گذاریم تا پخته شود . بعد از ۲۰ دقیقه آنها را از آب خارج کرده و با گوش کوب به همراه سیر و شیر و کره پوره می کنیم . بعد با چنگال کمی آنرا می زنیم تا حالت پف کردن درست شود . این پوره را می توان به همراه استیک و یا خوراک های گوشتی استفاده کرد .

 

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید